Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ista stvar. Ispravite me ako grijesim ali Sarajevo-x bi trebao da bude portal gdje se dolazi do informacija. Sto znaci da ova vijest treba da sadrzi od kada do kada sajam traje (datum), kad se ulaz otvara i zatvara (vrijeme), koliko kosta ulaz itd.
Hemone, dobro nam dosao u BiH i Sarajevo, zelim ti lijep provod u gradu i nadam se da ce supruga i Potomstvo da uzivaju!
Sajam knjige je mocan, vi ste retardi
a do kada tra je to kino?
@lulu.Neka lulu neki koriste knjige da zamotaju duvan, da potpale vatru ili da obrisu pozadinu.Teze knjige mogu pritisnut kupus u kaci ili drzat vrata da se ne zatvore.
Vijesti bi trebala da glasi: Danas ce u zemlji nepismenih (750,000) biti otvoreno X Bijenale knjige