Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jaka pisca koliko je knjiga prodao? Da je sta srugo pisao nikad se za njega nebi culo! Bio je jos jedan prije njega zaboravio sam mu i ime sve mu smrcu prijetili a evo nidze ga nema ? Isto veliki pisac ismijavo Muslimane. Sve veliki pisci!!!
Inace, jedan od rijetkih turskih intelektualaca koji priznaje genocid nad Jermenima.
Kada li ce priznati genocide nad Turcima i generalno muslimanskom zivlju Rumunije, Bugarske, Grcke, Srbije, Krima.... Genocid nad Jermenima je zaista grozna stvar, ali gledajuci ga u kontekstu vremena i desavanja nije iznenadjujuci, jer da se nije desio desio bi se Genocid nad Turcima i u samim granicama danasnje Turske...