Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam Zenicanima. Ovo je lijepa vijest u opstoj poplavi ruznih. Zelim da ovakvi naslovi potisnu one druge, ali mislim da za to treba vremena.
Jbt ja sam pjevao na koncertu i pjevano je 27 pjesama
Nema potrebe da ovdje rješavate privatne razmirice!
ima jos fulova, vise gresaka nego recenica. ali ne bi da ucestvujem u tim ratovima. Ovi sto pisu sami ce propast ko grcka, ionako im je svaki tekst nepismeniji. A onda dodju i psuju ljudima ovdje sto su ih kritikovali za netacan podatak. ovi novinari su fakat strava. Ne smijes im vise ni rec da grijese. Doduse, jucer tonac,danas urednik.Valjda tako treba
Ohohoho, ovdje su izgleda privatne razmirice u pitanju. Interesantno je kako se svaki tekst od dopisnika iz Zenice dočeka na nož. Konkurencija je baš aktivna. :))))
O hor@, ne znam je li važnije koliko je pjesama izvedeno ili to što ti znaš računati. Slobodno računaj da će neko jednom je...i majku i tebi i tom što te nagovara. A sada slobodno idi šefu i plači kako te je neko naružio.
o hor, stvarno najbitnija stvar je koliko su pjesama pjevali... cestitke!
novinari bi trebali uciti racunske operacije, 16+16 je 32, ovaj novinar ili nije bio na koncertu ili je pogresno brojao. Upravo sam potvrdio sa clanovima hora da su pjevali 32 pjesme, a ne 27 ... ima jos par fulova, ali kad ne pogodis broj pjesama i ucesnike, dalje nema price..
Bravo!
Svaka cast pa ima i lijepih vijesti