Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postaje pomalo dosadno i degutantno ukazivati na greške klix-ovih "novinara" - autor m. radanović profula u startu i da se imalo razumije u banjalučke novinare i fotografe znao bi da se radi o braći pavičić (radanović osta živ navodeći savičić) - bh. društvo je jadno i ništa više ne čudi da u današnje doba "svaka šuša" može sebe nazivati novinarom
J..bo kataklizmu zemljotresa ‘69. kakvu ste vi napravili ‘92. Pola grada protjerali a o tome ni muc. Od zemljotresa smo se oporavili, bili slozni i prezivjeli. Od srpskog fasizma se BL nikad nece oporaviti.
opet će banjaluka biti glavnigrad ndh
kyksero ja mislim da je tebi Brisel dao dozivotnu zabranu hodanja po Eu,pa si dobio popizditis
Moj jarane Sulejmane moj jarane Sulejmane jel' ti zao Banja Luke jel' ti zao Banja Luke Banjaluckih teferica kraj Vrbasa aksikluka i Pobrdja Djumisica lijepe Fate Atlagica.
hajd znaj jel mu zao,mozda se naroljo i nema pojma gdje je
šemsa što pijan govori to trijezan misli, zao mu je sigurno
Da li i ovi komentari na Klix imaju tačno 1000 karaktera, da ne bi neko dopisao još jedan i sjebao furku zbog fotografija jer bi onda bile nepotrebne?...
cuj tog beha grada TO JE *PRESTONICA* GLAVNI GRAD REPUBLIKE SRPSKE
BL je najveci grad u provinciji i to je to
imal rakije u bl,al da nije brlja?