Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skrivanjem zlocinaca, masovnih grobnica, negiranjem genocida zatim drzave BiH i mnogo toga od srba, kako ovih bosanskih tako i onih preko Drine, pomirenje je nemoguce. Tihic i slicni njemu to dobro znaju ali oni misle da je eto Europa preca . Ta ista Europa koja je zajedno sa srbima napravila Genocid nad bosnjacima i koja necini ama nista da bi poslije ovog Genocida i ove nepravde doslo do neke pravde. Eto moji dragi Bosnjaci sa ovakvim nasim politicarima sa ovakvom Europom i sa ovakvim Fasistima kako u drzavi tako i u okruzenju nepreostaje nam nista drugo nego da ocekujemo sledece klanje i genocid na koji ce Europa zmiriti malo duze tako da ovi zlotvori ispune svoju davnu zelju. I zato Bosnjaci moji dragi glavu gore , BOLJE GROB NEGO ROB ! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU !
Nastavljene ekshumacije iz Kamenice 11 Tuzlanski odjel Instituta za traženje nestalih BiH, pod vodstvom tužiteljstva tod kantona i dalje vrši ekshumacije iz sekundarne masovne grobnice Kamenica 11 u blizini Zvornika. \"S obzirom da se radovi se odvijaju u otežanim uvjetima i da se skeletni ostaci vade iz gline i blata, pretpostavlja se da će ekshumacije trajati još sedam dana\", saopštila je glasnogovornica Tužiteljstva Tuzlanskog kantona Jasna Subotić. Danas je iz grobnice ekshumirano jedno kompletno i 38 nekompletnih tijela, a ukupno od početka ekshumacije, uključujući i današnji dan 27 kompletnih i 751 nekompletno tijelo. U grobnici je do sada pronađeno i 24 predmeta među kojima su povezi, zrna, dokumenti, nakit i itd.
Pa zaista zasto niko ne vidi i ne prepozna tu istinu koju samo genocidasi vide i znaju. Ocito im nedostaje terapija dr Dabica da ih izlijeci pa oni ne zele priznati da su sizofrenicari i da im jedino moze pomoci dr Dabic alternativnom medicinom koju je usavrsio za 13 godina specijalizacije u septickoj Smrdiji. Treba zamoliti ove iz tog AGA da ubrzaju pojavljivanje Dr Dabica i da vec pocne sa iznosenjem svojih dijela od kojih ce ovi sludjeni Genocidasi shvatiti da su u totalnom depresivnom soku sa elementima histerije i povremenim ludilom negiranaj svega i pravdanja sebe.Kazu da na Marsu postoji njihova istina koju niko do sada nije vidio samo oni i da imju snimci svih zlocina nad neduznim Genocidasima i da je to Ruska tajna i obavjestajna sluzba smjestila gore kada budu naseljavali Mars kao prvi stanovnici da dokazu svoju ugrozenost i stradanja a do tada ih treba postedjeti da nedaj boze iz revolta ugrozenosti ne osele gore na Mars pa sto bi mi bez njih tako nama dragih dvonogih stakora specijalne vrste sklopa i mentaliteta retardirane proslosti izmijesanih tursko-Indijsko karavlaskih gena kao direktna posljedica 500 godisnje erotike osmanlijske vladavine i kmetovsko-vazalske iskompleksirnosti. Dragi boze pomozi im ipak da se urazume i osvijeste i da ne zive vise u mitovima lazi i gusala ,bijelog lika,slanine i rakije Gosnare, ipak i oni su dvonoga bica vecinom su bili svi kuhari koje ja znam a sa velikim teretom koji su pocinili u ime njih a time im zauvijek nalijepili etiketu genocidne nacije,sto sami ne zasluzuju jer se ipak rdi o naciji koju su svi napali iako su bili naoruzani cetvrtom vojnom silom u evropi oni su se samo branili a napadaci su se sami poubijali ii svoje bogomolje rusili,te se poubijali i prije toga se zakopali u masovne grobnice i gle cuda nekim cudom dijelovi sami sebe prmijestali po nekoliko masovnih grobnica i sa okolnih brda ludaci Sarajeva ubijali sami sebe,Izgladnjivali,gasili struju, u tom gradu ubijali i svoje i one njihove sto nisu htjeli otici na brda da im pomognu pa ih nisu mogli prepoznati kad su sami sebe ubijali u redovima za hranu i vodu koju su sami sebi zatvarali i to sve cinili gotovo cetiri godine. Pa se sami odvojili od svojih familija i otisli u konc logore,i cak sve svoje kuce spalii i porusili i za to sve njih sada optuziju za sve te izmisljotine pa cak i filmove snimaju pa zaista je to nepravedno prem mirnom narodu od kojih su svi bezobrazno otisli cak i Mrkogorci. Ma nisu oi losi tako kao se o njima prica pomozi im da ozdrave i reci im da imaju nadu na Marsu kao prvi naseljenici da su mnogo isaptili kao narod i pomozi im da se isele na mars molomo te. Amin!
Sada ce Dodo da tuzi Italiju i Francusku za klevete i lazi kao i pritiske protive Genocidne jer otkriva njene temelje duboko zakopane u masovnim grobnicama.Ovo bi moglo pokrenuti vanredno zasijedanje Genocidne skupstine uz prijetnju odcijepljenja i novog rata ako se nastavi prikazivanje lazi i izmisljotina koje na nedemokratski nacin ne idu ka jacanju temelja Genociteta. Sutra Cankovic najavljuje proteste motom \'NASE KRVAVE RUKE SMO SKRILI PROVIDNIM RUKAVICAMA I NE SMRE KAO PRIJE\" Sludjeni genocidasi dr Dabicevi pacijenti ce se sada poceti javljati posto oni nemaju nista sa tim a optuzeni su na pravdi boga i jos su morali te nesretnike prekopavati nekoliko puta i sakrivati tragove da se nikad ne pronadju temelji demokratsko stvorenog Treceg Rajha na pragu 21 vijeka u srcu septickog balkana i da se otkrije i osvijetli Ideologija SANU i septicke Smrdije i sada mora tom Mrskom sudu u Hagu da isporuci svoje junake od dr Dabica pa do Mladica i svih drugih kojma je Hag posta biti toliko tijesan i sparan. Dokle j je dosao projekat Muzeja Genocida nad Bosnjacima o tome bi volio znati gdje ce mo sve te silne dokaze da cuvamo nije valjda da propuh izdajnicka SDA nema namjeru i to prodati za pare u saborav a sve po nalogu Dode u cilju pomirenja i zaborava.