Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a svu tu bijedu skupo placaju poreski obveznici
Uredno smo dosad pali na svaku socijalnu smicalicu od istocnog nam susjeda..
na koji god fazon nas c3tnici navucu mi regularno poprimimo :D haha, sad smo vehabije sutra smo sjeverna koreja, preksutra sta cemo biti? nigdje plave boje, bosanske boje, evropskog ljiljana?
ehhh sarajevo voljeno, isprepadaste vi civilizaciju sa sjeverno korejskim petokrakama i vehabijama.... nema nam spasa, naj glasniji mladi glasovi sarajeva su komunisti i vehabije :-(... mi ne volimo zapad a hocemo da oni nas vole... pametna logika nema sta...