Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mahalusa je dno dna bas sam gledao to smece i nisam mogao vjerovat sta je sve ljudima smijesno. Nadati se je da ce ova predstava biti malo kvalitetnija i ako Maca nije glumac koji bi mogao glumiti takav lik!!!!
Šaka jada, kad ne tumba o ćevapima onda o mahalanju, i sa te dvije teme počinje i završava priča o Sarajevu!
Posta ne gledam sou te vrste kakva je farma, v.brat i td. Neznam ko je koga magarcio ali ovaj Maca je prirodno odvratan tip.
Ljudi,trebate otići da se malo edukujete u pozorište i pogledati neki dobar komad...kladim se da 90% mladih i ne znaju gdje je ulaz u kamerni, ali znaju popljuvati sve i svakoga .sramota...
ova indira se pretvara da je iznad toga i da se ismijava mahalanju, a ustvari je obična papanka. i dosta više sa uzdizanjem mahalstva kao neke sarajevske kulture. jel nam to domet?
Ocito da jeste
"Uz to, mahalanje je brend i to treba tako i shvatiti i na tome i dalje raditi"