Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film: ron jeremy , tera patrick i da ne nabrajam dalje, :p
hahaha njihova kultura???
nisi procitao americku knjigu od kraja osamdesetih, a smatras se kompetentnim da komentarises americku kulturu?
knjizevnost: T.S. Eliot, Ezra Pound, William Faulkner slikarstvo: Andy Warhol, Jackson Pollock ... film: da ne nabrajam ... muzika: jazz, blues, rock\'n\'rol, hip-hop ... l toliko, zato, ispeci pa reci!
\'\'Americka kultura\'\' haahhahahahhahhahahahahhahahah
Secam se jos krajem osamdesetih dobijem za lektiru da procitam knjigu od Dejvija Mameta...nakon pete strane on vec opisuje seks izmedju dva frajera. Da li oni ista imaju osim onog starac I more od Hemingveja. Ili je sve bludnicenje i knjizice kako izgubiti \"stomak\" za po deset minuta dnevno ili kako postati milioner za sedam meseci!? Za ovo poslednje su nasi politicari najiskusniji..
Jest stvarno, Amerikanci su papci, a mi Bosanci smo izmislili kulturu.
amer\'čke
koje kulture?