Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, ovaj Haris je bolestan covjek. Potpun psihopata.
Haris Pasovic je izdajnik koji dolazi demantovati svaki razuman glas koji se usudi progovoriti sta se ovde desava... kao onda kad je on kao pozorisni redatelj dosao demantovati doktora pravnih nauka, Zdravka Grebu o pravnoj perspektivi drzave... ubrzo nakon toga on je poceo dobivati nevidjeni publicitet, posebno u Avazu i slicnim propagandnim lecima... poceo je igrati po europskim teatrima i dobivat kolumne o sebi u europskim casopisima... Da je bio kakav redatelj snimio bi film... zna se ko ostaje citav zivot prikovan za daske... redatelji poput njega i Sulejmana Kupusovica. FFFUUUUJJJJJJ!!!!!!
povraca mi se od komentara na ovom siteu... sad vam ne valja ni susan sontag zato sto je bila lezbijka, a valjala nam je kad je usred rata dosla ovdje da skrene paznju ljudi na sarajevo i bih... primitivci...
ma da skuhlo, tako je, da se ulice u ovom gradu daju pederima, cijela bi tvoja bliža i dalja familija imala ulice nazvane po sebi.
Nisu dali ime ulice po njoj jer je bila pederka. Đe će ovdje bit ulica po jednoj lezbi.