Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih vidjeti lika koji je diznajnirao nagradu srce Sarajeva za SFF od četvrtaste ofarbane armature. Znam da umjetnicima to ne predstavlja neki problem ali ovako dizajnirati i prihvatiti kao rješenje nagradu srce Sarajeva je stvarno prejadno i prizemno. Mi imamo mladih umjetnika koji to znaju i hoće mnogo bolje uraditi.
Odlicno! Od Rumunije do Kolumbije. Super!
samo me interesira kako je Una predstavljena pod zastavom velike britanije kada je iz SA,i zanima me zar nisu mogli "naštampat" ljepši žiri,posjećaju me svi na "thriler" od michael jacksona :LOL:
Što bi rekla Seka Sabljić u filmu MARATONCI, "Serem vam se u ton film" LoL