Od 3. do 8. novembra
0
Objavljen program 13. Jazz Festa
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve 5 ali kakve veze ima Damir Imamovic? Stvarno nam covjek pocinje ici na zivce, ima li ista u Sarajevu sto moze da se odrzi bez Damira I. koji je lijepo naplatio oca i dedu Osnivamo Facebook grupu onih kojima je dosta Damira Imamovica i njegove degutantne samopromocije!
jazz naprosto volim... iz godine u godinu isti posjetioci...isti ljubitelji ove vrste muzike....prepoznajemo se na ulicama grada...........i ove godine otici cu makar na jedan koncert....
Kurt Elling, Brahem ... jeeeeeeeeeeeee
Ima koncerata i po 15 KiloMetara. A valjda ima i nekakvih popusta.
hebla ti fukara mater!! Po čemu zaključuješ da ja slušam džigaru? Po tome što mi treba za nas dvoje 60 KM samo da odem na koncert ? Pa mamune jedan, ako hoću da vidim pola programa, treba mi mjesečna plata ! A Bogati, gdje si to pročitao da je jazz za bogataše? Hajde ti malo proguglaj pa se poduči o materiji
Ko je uopće rekao da je jazz za fukaru? Kad Halid i vaša ostala turbofolkaška mraka sa dna kace može naplaćivati po 40-60 KM, mogu i oni sa Jazz festa naplaćivati 20-30 KM. Šta ti očekuješ? Da će ti svjetski muzičari dolaziti u ovu prčvarnicu od Sarajeva da sviraju besplatno? E jadni moji malograđani, prošlo vam je vrijeme donacija kad je svako ovdje besplatno dolazio i slao humanitarnu, sažaljevajući se nad ovom stokom i neradnicima. Plaćajte ko i ostali narod, dosta je humanitarne.
Jazz Fest Naj ste Boljiiiii !!!!!!!!!!!!
Fakat nije normalan s cijenama !! Karte 20 i 30 KM, ma nek\' mu mama ide
BUKEM!!!! AAAAAAA NE VJERUJEM!
Joooooooooooooooooooj!!!!!! Ne mogu da vjerujem da LTJ Bukem & Mc Conrad dolaze u Sarajevo. Jedva cekam. Sav sam se najezio. Yes yes yes yes yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!
ok
yes
Jedva cekam, jedva cekam!
Ltj Bukem i MC Conrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!