Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozan čovjek i režiser! Predstava da ne govorim...
predstava je odlicna.
ma jedna s Dobrinje, karo je ja..
Josh jedan defile gowneta od redatelja koji je poceo dobijati predstave kada je poceo javno braniti EU... kao onda kada je kod Senada Hadzifejzovica u CD-u, on koji nema pojma o pravu, doshao da demantuje jednog od najvechih pravnih experata na Balkanu, dr. Zdravka Grebu koji je upozorio na skori raspad BiH. Od tada on samo nastupa po Balkanu i EU i Avaz ga dize u nebo, kao i Senad.
bilo je u danima od Dijale Hasanbegovic (btw jeko ona?) Teatar: Slučaj \"Nora\" ili kako je Haris Pašović opet ubio savremenost Šizofrenija domaće sapunice Kada je 1880. godine Nora prvi put izvedena pred publikom, doživjela je bojkot, zatim revolt, ne samo od gledalaca već i glumaca, redatelja i kritičara, da bi je na kraju iznevjerio, istina u neuspjelom pokušaju, sam njen autor, promijenivši joj kraj iz definitivnog Norinog napuštanja kuće, u ... ostatak> http://forum.radiosarajevo.ba/index.php?topic=1156.0
Hmm, malo mi je cudno da ne izaziva nikakve reakcije, nikakvih komentara... A mislio sam ici gledati...