Sidran u posjeti Beogradu
0
"Nisam reketirao sarajevske Srbe"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da postoji imalo državotvorene svijesti kod nas bi ovakvi ljudi bili dobro plaćeni sa zadatkom da stvore Bosansku (Bošnjačku, ako vam je draže) agendu, viziju naroda za sledećih 100 godina. Kumim te Bogom, veliki Boze, skloni sa svijeta Zivotinje! Neka preostane sve od macijeg roda, moje sirotinjstvo neka preostane, ali - skloni Zivotinje. U pseci rod ne diraj, ne dotici tice, samo te molim, milosni Boze skloni Zivotinje. Skloni Zivotinje, sa obronaka, skloni. Skloni Zivotinje, preklinjem te Boze - ali mi ne diraj svinji ni vepra, ne diraj slavuja, ni kucnog sarenog pjevaca. Ne diraj mi nista u sta je lijepo pogledati! Ne diraj nista. Ali Zivotinje svakako skloni. ....
Sidrane ako je ovo sve istina sto si rek\'o ONDA si stvarno bijeda od covjeka,nemas ti nista od intelektualca i pjesnika,onda si jedna obicna prodnana dusa! Ako saradjujes s nemanjom kostrunicom onda si NISKO pao nemozes pasti nize od toga!Stidi su samog sebe u ime svih zrtvi srbske krvolocne zvjeriiii! BiH4EVER!
E moj lloyde čova se već zove AFRIM na bajram promjenio i ime i običaje a on je sarajlija ko i ti ( sa drine i okoline ) jebale te sarajlije što se više ne kupite i ne idete u te svoje vukojebine kad vam nevaljamo...ili možda mi treba da idemo rutko.....
sva se prica svodi na kukumavku muslimana , sto nece Srbi da zive sa njima...pa necemo, imamo alternativu...mnogo bolju....
ti ako ne shvatas o cemu on pise, niko ti ne moze pomoci... uzmi komadant mark..pa citaj..
O cemu ti, drugar? Jesu li vec poceli da ti se prividjaju zmajevi? Covjek otisao u Beograd, a ti o Turcima i Spancima. Tvoj mehanizam za odbranu od gluposti ne funkcionise. Zarazen si. I da nisi bolestan bio bi smijesan.
KOBILICI, ruzno se predstavljati tudjim nickovima, KOBILICI! Ali kradja, prevara i laz je neizostavni dio vaseg patetiticnog zivota. Sto se tice Sidrana i Kusturice, slaba bosnjacka karika su uvijek bili Sarajlije. Sta ocekivati od potomaka onih koji su sa brda gledali odlucujucu bitku kod Stupa, kako krajisnici, sandzaklije, posavljaci i ostali na celu sa Zmajom od Bosne, a oni kao na tribinima, samo su im jos kospice trebale, navijali kao da se odlucujuca bitka vodila izmedju Turaka i Spanaca, a ne Turaka i Bosanaca. Niste ti Sidrane i ti Kusturica nas iznenadili s izdajom. Alkohol ili zenski spolni organ supruge razlicite nacionalnosti, da vec nije to, bilo bi nesto drugo. Niste vi izuzetci, nisu vam ni pretci nista bolji bili. U ime svih patriota mogu zakljuciti sa onom Zmaja od Bosne, koga nema, bez njega se mora. Uglavnom svaki narod ima mehanizam za odbranu od izdaje i jedino je to ono sto razlikuje Bosnjake od ostalih naroda. A izdajica svi narodi imaju.
Sidrane ne brini se ti za ove papke što ovako pišu jer su takvi isti podržavali koaliciju SDA i SDS-a a Paravac im je bio draži u Predsjedništvu od nekoga poštenoga Srbina recimo Bogićevića.Al ako stvarno oprostiš Nemanji Kusturici onda si gori i od Paravca i od Nemanje.
Da imate viziju kvaliteta ovog velikana ne bi o njemu tako komentarisali! To je Francis Ford Coppola nasih prostora i sire! Ne dirajte u BLAGO, opet kazem nase zemlje a i sire!
Sidran je najobicniji komad budale...
Bosnjacima nitko ne valja, ccccc koje prelivode
Sta , ipak Nemanja hoce s blijama
A vidi mu glave stvarno. Mogao bi se i o njoj napraviti neki film. Crtani :D
Sidrani su pljuvali po Srbima samo tako, a za Hrvatski jezik znamo sta je izjavio, zalosno za jednog bivseg velikog Jugoslovena. Al to samo pokazuje s kim smo zivjeli u Jugi i kakvo su se sve nacionalisti predstavljali Jugoslovenima.
Možda mu i jest mala penzija, mada sumnjam, a zašto mu šćer ne šalje, ima ambasadorsku platu u Nizozemskoj