Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odličan intervju posebno za gej lobi - uvijek ugroženi a kad oni diskriminiraju druge to je ok
Imena i prezimena ako može tih glumaca...
Onaj mario ario garant :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Procitao sam tekst. Gledao sam ga u Legendi o Ali-pasi gdje je igrao Hodzu, bio je odlican, mislim da je uskocio u tu ulogu i moram reci da je bio bolji od glumca koji je inace igra, gledao sam Legendu 3 puta pa znam. Dobar je glumac ali jos nije dobio pravu sansu da se cuje za njega.
toliko texta a niko nije htjeo napisati odakle je.... iz ZAVIDOVICA je momak da se zna cisto informativno.
@mirsad52 ajd da ga i ja tebi suknem, "htjela" je ispravno, a "htjeo" nije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da je Haris Pasovic jedan od tih gey reditelja.Nevjerovatno koliko je covjek feminiziran,mada ne mora uvijek znaciti ako je feminiziran da je i gey,ali baca brate previse.
nek stisne zube i podmaze bulju,put ka slavi mu je zagarantovan :D
Dobar lik. Inače nikad nismo imali bolje glumce. Od njega, Grbića, Haskovića, Muratovićke, Kasumovića, Marjanovićke i puno drugih mladih, pa sve do Bašića i ostalih starijih legendi. Svaka im čast.
www.spoted.ba Registruj se
Izudin Bajrović, inače poznat kao "Miro" :P
A pa tako reci . Poznato mi ime i prezime ali nikako se sjetiti čovjeka.A ono Miro Sene internet :D
Da, da, muž Sene internetuše :D
http://bit.ly/1d6ossf
Gay lobi nego šta. Guraju jedni druge a i jedni drugima.
Join the club, you'll like it.
Kukala vam majka obojici Pederiiiiiiiiiiiiiiii Pederiiiiiiiiiiiiiii Nemate vi ovdje perspektive, probajte sa onim sranjem od događaja paradom pa će te vidjeti, Smrt pederima i pederastiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesu ovi peškiri postali agresivni. Dobro reče ovaj @ xy još malo pa će i svoju mafiju napraviti :) Ne znam na koje glumce je ovaj mislio ali ona FTV i BHT skoro svi voditelji peškirčine.
Nadam se da ce prvi zadatak te mafije biti unistenje homofobnog stanovnistva. Pridruzit cu se.
Svasta si ti potpisao u zivotu, zato i jesi takav... ti vjerovatno jos dvojis iz koje s rupe isp'o. :%
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Gejevi volim ja vas ali vala u pravu je....popustite malo dajte nam na teveu nekih muškaraca i za ženske napacene oči....u zadnje vrijeme gledamo depilirane,isfenirane i počupanih obrva muškarce ženskih proporcija.....hočemo i mi naša prava...rute i brkovi nako nešto ko Bali-beg...voli vas Nina i please uvažite moju molbu..:)
A ko je kriv strejt muskarcima sto se tako oblace i depiliraju? smrc...
nisu to gejevi to su metroseksualci i sl, ako neki muskarac pretjeruje s dotjerivanjem ne znaci da je gej j-ebo te... nego ko je to tacno na nasoj sceni gej? mogo je to reci kad je vec prozvao taj gej lobi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odličan tekst i radi se o glumcu koji je imao više uloga u serijama i filmovima.....proguglajte ime i prezime ima covjek iza sebe dosta uloga u filmovima,serijama kako domacim tako i stranim ne lupajte i ne budite ljubomorni budite realni.....njegovo "uskakanje" u predstave samo su znak njegove profesionalnosti i ljubavi prema glumi...da ima i boljih ima i on cijeni sve glumce a znamo svi ako je prozivao prozivao je vec one koji su se otvoreno deklarisali kao takvi...da postoji lobi dabome postoji i zato svaka serija i film nam ko prepisan sve isti glumci kao da na sceni nema novih talenata.....isti ljudi režiraju godinama filmove,angažuju iste glumce.....ja kao laik primjecujem to na televiziji....za Sergeja Trifunovića isto tako covjek sjedi kod kuce i glumi po reklamama za čips jer je i tamo začarani krug gdje se vrte isti glumci....opet na hr.sceni moraš da budeš lijep i zgodana a nemoraš da znaš da glumiš...znači zna se ko drži scenu i ovdje i u regionu...peace ljudi..
Covjek ima pravo na misljenje naravno, al kad je spomenuo neke zakulisne radnje i taj neki gej lobi trebao je dati makar jedan konkretan primjer il navesti ime makar jednog kolege.
"Znači, gdje je puno hadžija i begova tu za nas običnu fukaru nema ništa, a ono što imamo ili smo imali to su nam po starom drakulinom sistemu crpljenja i sisanja sve uzeli tako da smo ostali ispijeni bez igdje ičega." Eto covjek opisao situaciju u BiH na najjednostavniji nacin...
Simpatičan glumac, originalan i samo svoj. Sretno u životu i karijeri...
Svrha ovoga svega, svi smo u qrcu i ako nemas stele i Bozije srece, nigdje te nema
Sad je "gej lobi" kriv sto on nije zna glumiti. Kako retardirana izjava. I kakav je to uopce gej lobi upm?.... smijesan je.
Ma zaboli mene kako on glumi...ali pricati o nekom gay lobiju, kao da uzimaju preko stele...hahah...okej...sad sam sve cuo.
vidim taknuo je žicu haha nadam se da neće postati žrtva gay mafije hhhh kosa će mu ostati neadekvatno izblajhana u salonima i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)