Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Jasmila se obukla ko Lakina sestra, jos samo da je stavila rumenilo na obraze bila bi ko djevojcica.
JASMILA MRSSSS GADURO.
Posto vecina "objektivnih" medija ocigledno ne smije da prenese, prisiljen sam da pisem ovdje o jednoj drugoj vijesti: "Nekoliko hiljada u Zenici, zvizduci za Radoncica. " Izvinjavam se svim citateljima. Iako je sada ocigledno da je narod prepoznao i ponizio smutljivca, preko svojih novina on uporno pokusava ponovo izvrijedjati inteligenciju naroda prikazujuci ovaj napad napadom vehabija. Jedan dan napisu da su se vehabije zaputile na sirijska ratista, drugi dan vehabije zvizde Fahri u Zenici. Bijedno i sramotno ponasanje klixa koji o ovome ne smije pisnuti ni rijeci. Evo i video https://www.youtube.com/watch?v=tUMLFPo9qG0
...narod ima inteligenciju? ...svaki dan nešto novo naučim...
Nek su konjinu izvizdali ja ne znam koliko moras biti glup da za njega glasas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što ste ba ljubomorni? Režiseri, glumci, scenaristi...iz čitavog svijeta. Puni svi hoteli turista.... Sad me je jasno što. :)
Obicna parada jeftinog kica i novokomponovanog primitivizma. Nekada davno kada je Sarajevo imalo urbanu populaciju, ovakve manifestacije su se odrzavale u Kalesiji, Maglaju i Teocaku.
Nista neobicno. Po SFF-u, Jasmili, po filmu, po ... ocigledno je, pljuju oni koji nemaju nagradjivane rezisere i svjetski prepoznat filmski festival, ali zato imaju svoje voljene ratne zlocince iz kojekakvih balkanskih vukojebina, ne samo bosanskohercegovackih. Takvima nije do kulture, jer oni ne znaju sta je kultura. A ona nije samo epsko pjevanje uz gusle, niti je to samo ganga, vec sve to, ali i puno, puno vise. Samo, to treba znati. A kad ne znas, prirodno je da te frustrira nesto kao filmski festival i sve to sto se oko takvoga cega zbiva. Jal, zavist, povrijedjena tastina ... ps Po bosanskohercegovackom uvijek pljuju oni koji siju po Grudama ili po Romaniji, a gledaju jeli se naoblacilo povise Velebita ili Ravne Gore. To je takva pamet!
Shinok je u pravu. Nema ntsta ljepse od bliskoistocne kulture koju smo poprimili od arapske i turske brace. Ima li ista ljepse nego kad Kemo Malovcic zapjeva? Gange i gusle su dio mrske izvorne bosanske kulture koja nema veze sa nasom okupatorskom bracom osmanlijama i ruzno nas podsjeca nas na to da je kraljevina Bosna nekad bila samostalna drzava sa mrskom evropskom kulturom i tradicijom..
Bliskoistocnu kulturu nije niko spomenuo, a ne znam ni zasto bi. Arapska i turska braca?! Otkuda sad to? Mislite braca po vjeri? Pa nisu svi Bosanci i Hercegovci muslimani. :0))) Ili mislite da jesu? - Kemo Malovcic!? Tompson, Mate Bulic, Ceca, Mali Baja, Dara Bubamara ... - nista ja nemam ni protiv gusala, a ni protiv gange. Naprotiv. Samo nije samo to kultura moji seljaci s brdovitog Balkana. Ima i nesto vise. :o))) BiH je uvijek bila Evropa i svijet. O tome svjedoci i SFF.
Jasmila se proslavila otkrivanjem Svijetu one dvije tragicne BiH istine, "Grbavica" i "Na Putu". Posto malo sta zna zaboliti kao ISTINA, desilo se da je sada pljuju oni sto su je glorifikovali za "Grbavicu", dok je oni drugi nikada nisu ni prestali pljuvati zbog istog filma.
Ovi minusi koje dobijam upravo potvrdjuju da ISTINA BOLI
Mogu da zamislim kakvo bi mucenje za mene bilo da me neko natjera da gledam ovaj film. Porodica Grebo i misteriozna Flora iz pera Hemona i Jasmile. Pretpostavljam da je senzacija slicna onoj kada te neko njezno udara cekicem po glavi i grebe noktima po zidu.
"Ljetnom kinu HT Eronet"
Desava li se sta drugo osim ove parade kica zvane SFF???
pravo pitanje je sta vama valja, ima festival ne valja, nema festival ne valja, puca se po gradu ne valja, ne puca se po gradu nevalja, gole trebe ne valja, zakopcane do grla ne valja.. de ba 'ajmo se nac' na pola puta sta to valja pa da se okrenemo u tom smjeru
@Atomac ma znam ja druze nas... al' isto tako realno niko nas je je8e 2% :)
Koliko traje ovaj SFF? Da znam kada ponovo da dođem na klix, pa ovo je stvarno nemoguće, nema se šta drugo pročitati osim ove parade kiča, zvanog SFF. Utušiše...
...kad li će kustin film...
Koliko sam uspio pročitati ozbiljne kritičke osvrte, film je plaho loš. Popljuvan.
http://saff.ba/pogledajte-kako-je-zenicka-publika-izvizdala-fahrudina-radoncica-video/#.U-_Mzfl_vu1
u jbt ja mislio ovo avazova stranica, ja fulio skroz , izvinjavam se , a ko je ova jasmila , za koga ona navija, frizura joj srannje
semire ovo i jeste avazova stranica. Vidis da nisu smjeli pisnuti o zvizducima upucenim Fahraoncicu.
Predobro mi je u gradu
A sta ces ubi besparica, mora narod izaci negdje hahahaha