Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadila Nura Haver....lijepo ime. Anpak...prelijepo.Je li to umjetničko ili.....tak?!
Ne znam čemu minusi. Ako meni ne vjerujete pitajte aktualnog predsjednika Društva, vašeg Amira Brku. Istinu je uzalud udarati minusima, ona ostaje.
\"Skloni obuću kad prelaziš Unu,Savu,Drinu. Operi noge u rijekama Bosna je ćilimom zastrta.\" Nedžad Ibrišimović
Nedžad Ibrišimović je bio smeće koje je sve pisce nebošnjake 1994. izbacio iz Društva pisaca BiH i to znaju svi koji imaju ikakve veze sa književnošću i književnim krugovima u BiH. Možete vi njemu dizati spomenike, ali je kao čovjek bio nula, a ni kao pisac nije čemu, no ovo nije mjesto za tu vrstu rasprava.
Velikan I SIN BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Ostavio si Nedzade nama svima tvoju ljepotu rijeci i ljubav prema jednoj i jedinoj...!!! Rahmet Ti Dusu u ljepoti ZEMLJE Bosne...!!!