Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide mi na živce Burhan, i njegovo bijelo Armani odijelo... A i prenemaganje na jahti u \"spotovima\"...
TBF, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! :D
Prvo - lažeš. Drugo, ti mora da si onaj glupavi novinar, zaboravio sam ti ime, što voli da kasni po pola sata na predstavu, a onda kad te ne puste iznerviraš se što eto nismo tvoje visočanstvo sačekali, pa širiš takve laži po gradu. Klocu jedan.
hoćemo da nam Dodo pjeva!!!
U vezi sa \"Bascarsijskim nocima\", svake godine isto, vrlo lijepo upakovano, ali i krajnje licemjerno! Zasto? Zato sto festival pocinje danas a: - jos uvijek nigdje nema objavljenog programa; - nema javno objavljenog nacina kako i gdje da dodjete do karte; - ulaz je besplatan, ali probajte pa udjite na neki koncert zatvorenog tipa (Svrzina kuca, Zemaljski muzej, Brusa bezistan, Bosnjacki institut, Vijecnica), je kad god vi dodjete, mjesta su popunjena i vrata se zakljucavaju. Govorim iz iskustva prethodnih godina. Radi se o tome da su ulaznice/pozivnice unaprijed podjeljene/rezervisane za elitu. A narodu/prostom puku ostaju otvorene pozornice. Pa, izvolite, besplatno je!
Ako je ovo dio koji je istakao, kakve li su nebuloze u ostatku programa...
Pisi propalo ove godine..bezze je program...
kakav direktor takav i festival. sjoooo hamo divi mu glave zalizane, hahaha
Da ove Bascarsijske noci traju sedam dana ovo bi MOZDA i bio bogat program pod uslovom da je vezan i odnosi se na jednu sarajevsku MZ npr Toka Dzeka. Ovako sramotno! Nikad gori i losiji program kao ove godine!
TBF 19-i. juli. me like
masimoooooooooooooooooo
divi Gorana ko da ga je babo zalizo
Dobar ovaj PR....bil mi on sta zapjevao
A Burhanu kazu, joj jesi Halid
a znam ovog frajera, vozi cetvortku, neki dam me odero na crvenom na drveniji, ugradio je nitro majkemi!
TBF je zakon
ovo je sve palo za neku stvar... fesitval foklora je ravan festivalima po nekim selima, lista izvođaca je fuj (izuzev TBF), al bolje i to nego ko one godine kad nam je Hanka pjevala