Filip Andronik, bh. strip autor
0
"Naša publika strip smatra nečim dječijim"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala svima na komentarima. No, ukradiideju nije moj sajt. Ja sam samo pisao na stripopeci o tom stripu pa je tekst prenešen na blog. Svaka čast onome čiji je sajt.
odličan, sjećam se njegove izvrsne ilustracije za šahinpašićev salon knjige, pametnije mu je da bježi odavde, bar u zagreb, oni imaju tradiciju stripa i animacije
http://ukradiideju.blogger.ba/
Ako nista zbog ove stranice ti skidam kapu! :-)
budi uporan i ne odustaj.
Strip je pitanje postojanja ili nepostojanja gradjanske tradicije u jednom drustvu a ne neke dobne skupine, navodno djecije. Doduse, onaj ko u svome djetinjstvu nije imao svoj kultni strip, naprimjer Flas Gordon, Dejvi Kroket, Tim Tejlor, Alan Ford, Fantomas, Mandrak ili pak Princ Valiant, itd. nema pojma o cemu se ovdje govori, pa tako i ovaj jedan kobajagi grazdanin sto hoce da vrijedja kada kaze \'vidi mu glave\'. koji primitivizam, ulicnog tipa.
Svaka vam cast na radu, odusevljavaju me vasi radovi.
jo paz mu glave ocami
Filip je rijedak entuzijasta i zaljubljenik u stvar koju čak i zna raditi. Svaka čast i sve najljepše u budućnosti.
E moj Fika...kad se samo sjetim kako si crtao domara Šeću,domara Junuza...Alću zvanog \'\'Visoko Čelo\'\' ili \'\'Džidžan Patlidžan\'\'...Mufu u akciji i mnoge druge iz ulice... Imali smo mi ipak lijepo djetinjstvo:) Sretno ti druže pa kako god:))