Autorice knjige "Goodbye Sarajevo"
0
Naša knjiga je pozdrav svim poginulim prijateljima u ratu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Knjiga \"Bore oko očiju\" Saudina Bećirevića je knjiga o Sarajevu, kad je čitaš da se naježiš, knjiga koja nije ni pisana da se zaradi jer je prvo bila najčitaniji blog pa onda na nagovor čitatelja postala knjigom a ovo je sve pokušaj zarade i samopromidžbe.
Koji q.ra.c vise sa ovim ublehama ?? Sarajevo - x.com je izgleda dobro dobilo para da ih reklamira. Dosta vise o ovim pobjeguljama. Vise postujem svakog invalida, borca i obicnog covjeka koji ne zna hoce li sutra imati hljeba da jede.
kreteni, pisete o dvoje DJECE koji su otisli iz rata, a ne o mafijasima (celo i sl.) ili pjevacima (merlin i sl.) koji su se noge fatali po potrebi, da se malo zaradi, a danas su vam heroji...fuj!!! sta bi vi radili da imate djecu, i opet se zarati, a vi imate sansu da ih spasite? gledajuci postove-jadna vasa djeca s vama....
.ukratko..tata podrumas, ni dana frona, mama se uvalila u humnitarnu, tu namjestila kcerku sa nnovinaruovinarem, poslje 6 mjeeci rata svi pobjegli na novi zeland.. sada im ponestalo love i novinar se sjetio da mogu dobro da unovce pricu o stradanju
Lako je vama pričati što niste pobjegli nego ste ostali u ratu. Vidio bi ja vas kako bi ste se snašli na zapadu
vas dvije opajdare sa novog zelenda najedite se sa svojim engleskim zangodzijama malo vise domacih socnih direktno iz hale moje govana :)
pa procitate li vi sta ste napisali i svatate li vi znacenje vasih rijeci? Toliko mrznje, zavisti, pakosti i zloce tesko je naci na jednom mjestu. Pa dozlaboga ko da su vam one rat zapocele i vodile, a sta vam smeta da zene pisu knjigu. Pa pise se o Bosni, cuvaj od zaborava sta se desilo. Kome se svidja neka cita, kome ide na zivce nek se lijeci ili zatvori u svoj mrak. Dokle god budete u sebi cuvali to zlo i pomalo ga bljuvali na sve sto je napredno, pozitivno, dotle cete jos vise trunuti u svojoj zloci. A najgore sto su zene mlade, sposobme i smogle snage da idu naprijed. Sad bi ih razveli, kaznili, osakatili, unistili...e jade jadne, crknucete od zavisti...
Knjigu niste procitali a kritikujete je, autorice niste upoznali a nalazite mane, rat niste preturili preko glave a urlate, u inostranstvo niste otisli a proklinjete, engleski ne znate da znate kako je tesko na engleskom pisati, pisci niste da je ocjenjujete... Ko ste i sta ste je nemoguce opisati. Ni na jednom jeziku na svijetu. Sram da vas bude za komentare, da ne kazem sta teze.
Ove dvije j.e.b.i.c.e su stvarno odvratne... Samo interes, samo lova, samo stranci... Puno Sarajevo i Bosna takvih skotova.
ne mere, cuvaju liniju :)
Dobre vam ove chavke turci napravio bih im 2 mala c.e.t.n.i.k.a da se imaju cime zabavljati j.e.b.e.s knjige...
Super uspjele ste u zivotu i imale ste srece da izadjete napolje iz rata. Sad bogami lijepo se vratite u zemlju koju ljubite i ulozite zaradjeni novac,osigurajte radnike i zapocnite posao. Vrijeme je da podijelite to sto vam je bog dragi dao sa drugim. Isto tako bi bilo lijepo da sve sto zaradite od te knjige u Bosni da poklonite svome gradu koji toliko volite!!! Inace ste samo dzaba gubile vrijeme na ovom svijetu.
OVO ŠTO SU NAPISALE OVE SESTRE CE OSTATI ZAUVIJEK KAO KNJIGA,ZA RAZLIKU OD VASIH Š-T-A-K-O-R-S-K-I-H KOMENTARA KOJI CE BITI IZBRISANI DO SUTRA.
neko mora i to radit, niej svako da s-e-r-e po netu
sljedece sedmice u hrvatsku. joj sto cu se naj.ebat hrvatica ufff. drze turizam, npr ja nikad ne bi otiso dole da ne daju toliko. stvarno privlace turiste, svaka cast
Eh moje Bosnjakinje, mjesto da ste ovdje i da radjate novi bosnjacku generaciju djece koja ce povratit izgubljene teritorije, vas obadvije noge sirite neosunecenim englezima po svijetu, a ja ovdje sam sjedim u Kladnju i zene naci ne mogu...
Ma pravo, posteno. Gdje preko ovog Tesko je nema sta.