Projekt pozorišta iz tri zemlje
0
Nakon Virovitice, "Prokleta avlija" u Užicu i Tuzli
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@plus Kako da ne,bio bi presrećan da vidi razne Muradife i Mustafe!Nego,pročitaj prvu rečenicu iz Povelje Kulina bana,mnoge stvari će ti biti jasnije.
Kad bi se Kulin Ban podigao iz groba i vidio Srbe i Hrvate u Bosni umro bi istog trenutka
Ivo Andricu Hrvatino ili Srbine ciji got da jesi, sta bi reko da vidis danas tvoj rodni Travnik prekriven burkama,naseljen muslimanima,vehabijama... njih nije briga ni za tebe,ni za kralja Tvrtka,kraljicu Katarinu..oni ih samo podsjecaju odakle potjecu i da ih nije bilo na ovim prostorima dok Turci nisu dosli i poturchili ih