Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poturad lojava ne zna ni kada je nastala kao nacija. Hteli bi da pokradu povijest od drugih. Ne znaju ni sami kako im se zove nacija.
Pa budimo tolerantni, ljudi ne znaju ćirilicu, otkud znaju šta piše!
Naucite sto pise na stecima: U ime Otca, Sina i Svetago Duha! Vratite se korijenima!
Samozvani doktore, koje si ti skole zavrsio, dje si doktorirao?? imas mnogo lijep dijapazon rijeci.. svaka cast.. a ko je tebi kriv iskompleksirano pot.ure, sto pripadas izdajnickoj lozi. ti i tebi slicni su potomci najvecih pic.ketina koje se usrale tur.aka pa presle na njihovu stranu.. i otkud vama pravo da prosipate gluposti i solite pamet onima koji su za vas karakter tvrdji od celika!
Ma Je. bo sam ti ja m. ajku ser.vsku slugo jedan ne znas ni porijeklo imena svog naroda. Eto vas svi crni - sta ce babo kada vuce na tursku krv heba.ga. eto vam i muzike vise turcizama nego u bilo kojoj Sevdalinki, cujte malo svoje karleuse retarde. Da li znas da je TOmislav Nikolic po tvojoj logici isto Hrvat? eto zbog imena. Prije Islama nisi mogao praviti takvu razliku medzu slavenskim imenima - Vlah cujes li? Ali je tebi kao i svim veliko Vlasima iz Bosne sve sto je slavensko i smrdsko. Eh gdje bi nam bio kraj kada bi vas bilo i upola normalne raje ko u Srbiji. CCCCC Haj selam
de podeli s nama te nebuloze o bosanskoj/bosnjackoj/muslimanskoj naciji ili kako vec se zove... kad je nastala? ko su joj tvorci??? Tito 71 i otac Aljo 93???
Mi smo oni koji yebajemo mamicu svim zlonamjernicima koji bi da dijele i zatiru sve sto je bosansko! Treba li jos koje pojasnjenje?
Ma kak.vi bos.njaci... pa vi ne zn.ate ni ka.ko se zo.vete.. sa.mo u ov.ih par kome.ntara c.as ste bos.anci cas bos.njaci.. ajd.e bolan odlu.cite se vec jedn.om ko ste i st.a ste... pa ma.kar bili i bosn.jaci izmi.sljeni 1993.. al bar se odlu.cite
Dubravko Lovrenović nije dobronamjeran prema Bosni i bosanskom narodu. Radi po nalogu onih koji su se vijekovima prije borili za zatiranje bosanske različitosti u odnosu na susjede. Nikako tog čovjeka ne možemo gledati kao dobronamjernog.
POMINJE LI SE TI BOSANCI U FRAN.HRONIKAMA,UGARSKIM HRONIKAMA,POVELJAM BANOVA I KRALJEVA,PAPSKIM BULAMA. NEMA PLEMENA BOSNJANA,NIT NARODA BOSNJANA...SAMO REGION I NISTA VISE.
pera brate zao mi sto niste stariji narod od nas hbg BOSANCI BILI I OSTALI!!! P.U.SI.T.E M.I. K.U.R.A.C. KOMPLEXSASI JEDNI J.B.O V.A.M KULIN BAN....
Da smrdama koji baljezgaju samo usput nabijem na labuda cijelu familiju.
O.ve sp.om.eni.ke tre.ba pre.se.lit u Re.publ.iku Srp.sku jer je jed.ino taj dio bo.sne nas.lednik sr.ednj.ovjek.ovne bosa.nske drz.ave. S.va ime.na na ste.ccima se mogu i dan da.nas na.ci ko.d nas Srba... A dje su Ali.ja, M.uha.med, M.ur.at???? K.ad mi ne.ko na.dje to ime na ste.cku, ja ga poje.dem u je.dn.om zalo.gaju!
Nasa opcina je bogata stećcima i na tom smo ponosni, pored prirodnih bogastava tu je i cuprija...
Dubravko Lovrenovic pise knjige kojima pokusava da nam otme Bosansko kulturno naslijedje i da stećak predstavi kao Hrvatski... STEĆAK je BOSANSKA kulturna bastina.