Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš se pitam kako će da ih ponesu kući :S
Jao majko moja oplakah. Cuj mladi pjesnici, to sve starije od stecaka :) Bolje da su keramicari nego pjesnici. Eto trazim nekoga da mi polijepi keramiku, svi zauzeti po 2 mjeseca unaprijed. Ovo je sve goli kokuz I neradnik. Ovaj Kujovic kome plati kafu, hitna ga ne moze spasiti. A ako je mladi pjesnik Damir Uzunovic, mada ima 50 sigurno, to je kompleksas sa malom kitom, da mu ni recitiranje poezije ne moze pomoci :)
Kakva nagrada takvi I dobitnici. Pijandura do pijandure. To sto pisu ne citaju ni njihove zene. Ovaj seronja Karahasan, pa jeli to onaj sto je rekao - kako mu jos u usima zvoni Karadzicev preklinjuci glas sa govornice u Skupstini BiH?! Samo u BiH Mladim pjesnicima zovu metiljavog Asmira Kujovica koji ima 50 godina ili onog bodibildera Gorana Samardzica koji je nedavno dobio unuce. Jadnog zanimanja.
Mahmud Dervis bio? o pa svaka cast, da sam znao dosao bih
covjek umro, nisam znao... inace dobar pjesnik, posthumno je i on valjda dobio nagradu