Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mora da je plaćeni fotograf pored crvenog tepiha.bjež,ba
Citajuci ove gore komentare zapitam se jesu li ovo stvarno sarajlije i bosanci kad im je krivo da je sff prerastao regiju? Ili mozda u stvari i jesu oni stereotipi o bosancima tacni?
pustite malog od kužine važni su filmovi i naši super reditelji i glumci.ponelo ga.
sramota.bez veze i žalosno.vidi ti njega prevazišo grad,bih a možda i regijua.malo mačku glavuša,ako je ima.
svašta .otkud ti da se javljaš sarajlijo nijedan.miro zna ko mu je gazda i kome je on vazda dobar.
je li ovaj dobro?koga je prevazisao festival?sebe! to je tako provincijalno i smijesno.bolje bi bilo da smanji dozivljaj ili da se uslika sa glumcem .prije nego sto krenu na novi izlet u dubrovnik da operu lovu pomozite mu da prestanu s.... a sve zbog cistog mora i miljacke.