Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su knjige preskupe pa narod i da hoce citat nije u mogucnosti....smanjit cijenu knjiga kao i povecat ponudu mislim da bi se vise i knjige citale
Ako ce medjunarodni sajam knjige biti posjecen kao ova vijest, onda je kuku lele i sajmu i svima nama. Kod agresora u Beogradu bude oko 1000 izlagaca, a posjetilaca bude vise nego na Cecinom koncertu :-)
Vidi pedera, citaju knjige...
Od pisane literature imam samo WC u stanu...)
Hoce li Saudijska Arabija i Iran podrzati sajam ? Red bi bio da izloze i malo vjerske literature,sve neka strucna,naucna i popularna literatura i ove knjige domacih autora ,metrima se izlazu,nigdje nista o vjeri.......:(
A zašto bi to državne institucije pomagale sajam, kad je isti prodajnog karaktera, i kad većinu ponude čine knjige za samopomoć i ostala nekvalitetna literatura za široke narodne mase?
Ima više izlagaća nego mušterija, svake godine iste knjige... I da sajamske cijene moraju biti neuporedivo niže - akcijske, ako misle masovnu prodaju..
Danas prva važna i ozbiljna vijest.