Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ZID NA DRINI!!!\" Pa trebao si ga ranije napraviti, prije no sto su dosli srbijanci Ganic, Hadzifejzovic, Radoncic i ostala srpska bagra!
dajte sve pare harisu pašoviću, on ionako pozatvara sve, i galeriju, sad će i zemaljski muzej, što ne bi i ovo ionako kaže da 17 godina nije kročio ni u jednu kulturnu instituciju? uništite sve, šta će nam historija, identitet, kultura, dajte hljeba i igara
gorka ali istina, od seher Sarajeva osta samo kasaba i jedna velika CEvabzinica. Sa hriscanstvom i judeizmom iz Sarajeva je otisla i kultura.
DAJTE KOLEKCIJU UMJETNIČKOJ GALERIJI NE DRAMITE DŽABA...LOGIČNO JE DA I TO, KAO DIO BUDE TAMO
Pozivamo sutra Horde Zla i Manijake da se pridruze protestima. Da zajedno pokazu da su najorganizovanije skupine u BiH i da svoju srcanost i hrabrost pokazu o obracunu sa ovima sto nam zivot zagorcavaju. To je veliko a ne da se medjusobno bijemo. Pokazimo svima sta je Sarajevo.
Je li to ona postavka Izeta Fazlinovića?
ja sam se sa zapada htjela preseliti u Bosnu jer sam pred par godinu radila u Sarajevu i stvarno mi se svidjelo sve od ljudi do hrane. ovo sto u zadnje vrijeme citam na ovom portalu, sva ova sra**a sto se dogadjaju i kad vidim kako Bosna propada boli me srce i jeb*a ali nema sanse da u nju dodjem. mozda u posjet ali preseljenje no way jose. steta.
sta mu mati NADA na to sve kaze hehehehehe
sto svi vi toliko mrzite sandzaklije :S kad neko meni pomene sandzakliju asocira me na uspjesnog i vrijednog covjeka :S
Ma Memija jr. se bacio u druge vode. Eno organizuju izlozbe fotografija sa Hadza sponzorisane od onim mafijasa Saudijaca. Skontao covjek da nece od njega nikad fotograf biti, pa zna da je lova u vjeri. Instant vjernik, kao i pola Sarajeva.
jeretik,ima li veze ta art mafija sa memijama?????
hvala ti ministre!!!! bolje bi bilo da se vrli ministar posvetio bitnijim pitanjima od onih kojima se bavi!!!!!!!!!!
Eeee moj ministre.... Radi li se šta ministre? Ali šta očekivati od SDA, boli njih briga za umjetnost i kulturu! da je bilo pitanje da se kakva džamija zatvori, tada mi se stvorile pare!
Sve je ovo Kaplanova krivica! Nema taj žive veze sa kulturom!!!
Pozdrav uvaženom ministru Kaplanu i podrška njegovom radu u uništavanju Ars Evija. Narod zna!
Pa šta je čudno tu kada ovo vodi onaj mali balavac iz SDA? Bitno je da on cure po gradu kupi na ministarsku foru a to što se muzej zatvara nikoga nije briga!
POSTO VECINU SADASNJIH STANOVNIKA SARAJEVA CINE NEOPJEVANI PAPCI IZ NEOSLOBODJENIH KRAJEVA, KOJI U ZIVOTU NISU NI KNJIGE PROCITALI, NISU USLU NI U MNOGO VAZNIJE GRADSKE MUZEJE, ONDA SE PITAM STO CE IM ÁRS AEVI !?