Konferencija o stanju kulture u BiH
0
Mustafić: S reformiranom kulturom u Evropu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Dino prepisivat RECEPTE, NE budi GOLJO.nego ještamai imenjače. radi li se šta ,radi sa tom crkavicom ,vrti li se dobro brate moj.
Maknite više ovog dembela i mrzitelja Islama. Ima li još igdje da se on nije pojavio i \"pametovao\".On ne voli BiH- a njegova baka Milka je iz Šapca, i ne čudi njegova mržnja prema Islamu i vidi se koliko je nesretan sto mu više nema Jugoslavije. Užasno !
vješti član sda,sdp,ns i sutra i neke druge stranke.dobrodošao u klubovima gg.
Bravo Dino, zvučiš kao Mao Cedung iz najboljih dana..
Propali politicari Mustafic, Gojer i kompanija su se prepali da bi se mogle dovesti u pitanje njihove pozicije i primanja pa su sada ustali u odbranu istih u ime kulture i dobra ove zemlje. Licemjeri! Reformirajte svoje duse, ako vam onaj kome ste ih prodali to dozvoli.
http://www.mcp.gov.ba/doc/kultura_2007_2013_program_zajednice_bos.pdf Procitati detaljno, onda napisati prijedloge projekata (dobre, naravno, a ne bezvezne) i poslati u EK u Brisel - traziti finansiranje. BiH je clanica Programa Zajednice/EU \'Kultura\' od januara ove godine.
Reforma kulture? Presmiješno. Kultura tj. kultivacija je jedan dugotrajan proces, uzgajanje/odgajanje, ona se valjda usmjerava, a ne \'reformira\', ne?
Ako bi trebali uraditi reformu kulture, onda bi trebali da svi vi koji ste do sada bili na pozicijama i naravili selo od ovog grada odstupite i prepustite svoja mjesta mladim i sposobnijim ljudima! Ovako vase laprdanje isto ono kao i u proslom sistemu, ko se snasao, snasao i tako iducih trideset godina, nevazno ako je vasa kulturna politika bez rezultata na drustvo! Tuzno!