Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda ce sarajevska zima biti na ljeto, a bascarsijske noci ce se odrzati na skenderiji
sve što može čovjek izvaliti protiv jednog naroda(Hrvata) i jedne države(BiH) sad su izvalili ovi što komentiraju,pa kako vam nije jasno da ova Matica čuva najveće blago u BiH,to što se zove Hrvatska govori koji dio naroda BiH ju je sačuvao i prikazuje svako malo,ali pošto ovdje ima toliko fašista i rasista na bilo što drugačije i drugo sva kultura i zajedništvo pada u vodu,..mrzite i umrijet ćete u mržnji srca svoga,..
Avioni koji su raketirali hr Vukovar ko i ostale gradove po hr, su nakon raketiranje slijetali u Podgoricu i Mostar i tu su servisirani od strane firme VI SOKO d.d., kojom je u to vrijeme rukovodio Dragan Čović!! A iz logora je vodio Bošnjake da postavljaju ogradu oko Soko firme, da k.amenjarci ne vide JNA avione. I plus:Soko, Vitezita, Aluminija, Eroneta, Elektroprivrede, Mondo, DjuroSalaj,Velmos, Lijanovica, Hepok, Hekom, Autoprevoz Zitopromet, itd
Opet gllluupi ercegovci! (govorio je Miroslav Krleza)
SKUTOR KA.TOLI.BAN je primitivac kockaste glave, koji se nakrao na račun rvatske sirotinje pa sad živi u viletini i vozi najnoviji mercedes, iz kojeg galami srpska cajka i iz kojeg kroči u mokasini i bijeloj čarapi pa se, dok mu kilo zlata zvecka oko šije i čačkalica viri između rijetkih zuba, ubacuje preko reda podići lažnu ratnu invalidninu...
SKUTORI KA.TO.LI.BANI su primitivni klerofasisti, konzervativci, ruralni zadrti desničari, zatucani i neuki ognjištari, grmalji, šverceri, bjeločarapaši s mobitelom u Mercedesu, mafijasi...paraziti skloni nepotizmu, švercu i zločinu, uzp-stoka, šverceri koji isisavaju BIH i Hr proračun. Oni ukradu škrtom kamenjaru, kako ne bi čovjeku!
Proljece u Jesen. 👏
GOOONITE SE IZ BIH UZP 100KO, OVDJE NISTE DOBRODOŠLI KO STO NISTE NIGDJE. IDITE OZ BIH, OVDJE STE STRANO TIJELO, ZLOCINACKOOO.
Ko" da su pošli na sahranu