Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.youtube.com/watch?v=XT-tSnGw2UI
Covjek imao opasnu saobracajnu nesrecu prije pola godine u Misisipiju i jedva se izvukao. Od tada ima paralizovanu lijevu ruku. Zato mu ova bijela ruka...
OVO JE CRNI VEHABIJA GLEJ MU BRADE !!!
Bravo za SFF i za Miru Purivatru,svaka čast !!!!
dobro nam došo predsjedniče
sto mi ovaj odnekud poznat,j.e.b.o. m.a.t.e.r svoju!
A sto mene niko ne zove na SFF?????
Uf ako vehabije saznaju da je glumio boga u jednom filmu, tesko se njemu!
cuj balkanski kurd???? ahhahaha de ne lupetaj... A STA SI TI MAGARE. ciganski srbin????
Mojne ba coeku tako...ccc nije to fino od tebe! Eti i ti si balkanski Kurd, pa te primismo kao da si nas, sa malim naglaskom na ono \"kao da si\". hajde priznaj da vam je krivo sto ste radi njega pomjerili strajk? Uzese vam posoooooooo! :-)))
Mojne ba coeku tako...ccc nije to fino od tebe! Eti i ti si balkanski Kurd, pa te primismo kao da si nas, sa malim naglaskom na ono \"kao da si\". hajde priznaj d avam je krivo sto ste radi njega pomjerili strajk? Uzese vam posoooooooo! :-)
welcome to the country of human rights....the country where people do not like foreign...and especially the black.... the Bosnian hypocrites first one.
HOĆE LI IĆI NA PALE NAPKF - \"PALE KORIDA FESTIVAL\"???
ako ne ode u Zelju na cevape pakshu je najveci.
cuj ovok mahalskog papka \'cuva ga moj drug kuki\' - sto ti stavljo tuki. :D