Program SFF-a za igrani film
0
Mirjana Karanović predsjednica žirija
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna osoba i glumica.
Druže Pipo!Sa udaljenosti od 1 000 000 km, izgledate kao normalan,urban i moderan frajer.Međutim,kada vas pogledamo sa udaljenosti od 999 999 km,već se sasvim jasno vidi da si papak,ljigo,gnjida ,uš i karikatura 4EVER-naravno.
Volim vala Mirjanu, čovjek i žena i pol! Mirjana, dobrodošla u BiH.
ti si musliman (vehabija) koliko i Dodik , nekaze se vlainja , vec vlaHinja ako vec moras provokativno da nazivas nekog, davno sam ja rekao da ovdije ima oni koji se predstavljaju da su ovi drugi samo da bi odrzavali mrznju . Mirjana kao glumac a i kao covjek primjer za sviju na balkanu, nije nesto veliko ali svaka cas sto ste bas nju izabrali da bude predsjednik zirija
...fenomenalan izbor Mira legenda svaka cast SFF!!!
dje ce vlainju izabrat, nisu normalni sekunde
Sto nisu doveli Monicu Belluci?!Uh! BiH4EVER!
dobra jest, ali najbolja nije
Moze pricati i lajati ko sta hoce Mirjana je najbolja glumica u citavom regionu!