Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardno. Sve iste face: Azra, Dajana, Armin, Amela... Naravno, svi iz FOMSDP Tuzla. K\'o kakvo stranačko okupljanje. A ta slika se ponavlja iz godine u godinu, nema manifestacije i \"manifestacije\" bez njihovih \"plemenitih\" faca. Valjda nabijaju posjećenost, šta li...
Komedija - na ovim slikama sve sami aktivisti SDP-a i zaposleni u Opštini. Haman fali građana da popune mjesta pa Jasmin angažovao vjernu bazu.
A sve sami aktivisti SDP-a na slikama !!! Politika !! Kakva izlozba !!!!
Tuzla je najnormalniji grad u BIH, mozete pricat sta hocete...
Da je ovaj covjek obrazli, on bi umjesto organizovanja izlozbi, zatrazio isteagu tko mu je ubio oca u Sarajevu samo zato sto je srbin.
ne moze se zivjet u tz od fom ulizica,udruzenja,izlozbi,akcija,laznih konkursa gdje 130. sa liste radi jer je clan sdpa itd :(
Skupićemo ba para da kupi čovjek aparat u boji, nije prooblem.
druga slika mace sa strane ,mmm pogotovo ova lijeva ,pa nebih silazio sa nje ko djete s tresnje :)