Glavna zvijezda SFF-a
0
Mickey Rourke stigao u Sarajevo
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e trebo je doći velimir bata živojinović, poznati hollywood-ski glumac iz mrčajevaca, mamu mu j...m, to bi bilo ok
Čuo sam da su ga odveli kod Kibeta, lik rekao vodite me ba odavde, nisam nikad bio na gorem mjestu hahaha
sta vam je , zar zaista ove zlonamjerne komentare shvatate ozbiljno, ma bjezite svaka vucibataina se dohvati kompjutera., pa lijeci svoje frustracije ili mu je to u opisu posla, nazalost ali tako je.... Ipak , iskreni , realni, dobronamjerni kriticki komentari se mogu prepoznati u moru ovih ajkula. A kad je vec tako treba zabraniti bilo kakvo komentarisanje.
Pa hajte vi kriticari dovedite nekog poznatog ili organizujte nesto pametno u gradu. HAJTE LJUDI... NEMOJTE SAMO PRDOKLACITI
kakvih samo bolesnih komentara ima.. sff, s mirsadom i eminom bar nesto rade za ovaj grad, te se sarajevo zahvaljujuci njima, ima cime pohvaliti. zasto nama uvijek smeta kad neko ima uspjesan projekat? zasto nam smeta kad se neko istice - odmah ga vucemo dole, na dno bare, s ostalim muljem i sitnim ribama. eto, nek vam je hana fina, vucibatina i zgubidan i hiljadu drugih sto samo kafe ispijaju u gradu - sta su takve osobe ucinile za ovaj grad? svaka cast svakome ko nesto napravi u sa, zaposli raju i privuce turiste..
i ja bi\' radila za ovaj grad, kada fino to naplacujem debelo. Sta ti mislis, da Oliva radi za badava? Mozda i ona jos izmjesti kakvu benzinsku pumpu k\'o i stari joj. U njoj se krije veliki talent. Jos ce ona mnogo para pokrast\'. Tek je pocela.
A vidi, dosla i umisljena pizda da ga doceka :))))))))))))))))))))))) \"Ja sam najbolja i najljepsa\" - pomisli nakon pogleda u svoja ravna prsa.
glumcina IPO, Welcom Rurki :))) (inace covjek izgubi volju da ostavi bilo kakav komentar kad vidi kakve zlonemjerne komentare ostavljaju sumnjaci , zato bi bilo najbolje zabraniti komentarisanje. Ne vidim koristi od zlonamjernih komentara koji preplave ovaj portal i to na svaki cak i beznacajni tekst i vijest. )
welcome..........al si propo jarane pihhhhhhhhhhh....
Mickey dobro dosao, kakvih samo seljaka ima na x-comu,kako se doselite svi ovdje idite u sela.
Miki legendo, jedna od naj vecih faca filma i naj vecih fakera holivuda ikada dobro doso u Rajvosa!
eh, sta je uradio od sebe! a kad se samo sjetim kako je bio zgodan u mladosti, dok je glumio u 9 i po nedjelja...al neka nam je dosao, odlican glumac, na stranu fizicki izgled i njegova excentricnost
miki pjaduro stara
odma mu je emina ganic popusila, jos na putu sa aerodroma.
Hvala jaro kritika je primljena i pardon na pravopisnim greskama al mi se izmakelo. No hajde da se radi o necemu vaznom ali stvarno vidis i sam da je svaka druga vulgarna i da tu vecinom budala budalu sa zada. Moj moralni autoritet je minimalan i nedo bog da sam pokusao da nekom sta nametne no samo zapazio semu komentara ne samo na ovom clanku nego inace. Potom izvini ako si se uvrijedio mojiom obzervaciom vidjecu da se neponovi.