Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je on umjetnik ja sam astronaut
Vala Memo iz pastete iskaces vise.
ovo su neki novi čokovi...hahhahah
hahaha, Memo glumac? Može u Bosni, eventualno Srbiji ali zato nigdje više na ovom svijetu. Blago nekima u ovakvoj zemlji.
Sulejmane Memo, ne znam da li ti insistiraš, ali šta će ti ova "referenca" -pobjednik Farme? Briši to. Ako je inspiracija za ovu satiru što spremaš, ok. A i slike su ti nako, ali to je ne razumijem, moderna umjetnost pa nek sudi školovan svijet.
Memo - autentični primjerak današnje pseudo-kulture. Nekad Braco Dimitrijević, Mak Dizdar, danas Memo, Indira "Mahaluša" i Maca. Devalvacija uma i vrijednosti u punom obimu.
0LIGARH - BRAVO I VAMA, OVO JOŠ BOLJI KOMENTAR. SVAKA RIJEČ VRIJEDI ZLATA. TAČNO STE POBROJALI IMENA TAKO DA NIJE ŽALOSNO JA BI SE GROHOTOM SMIJALA. MEMO, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH, INDIRA-MAHALUŠA (DA JE BAR MAHALUŠA) NI TO, OSIM ŠTO SE PROTEŽE I ZAVIJA TU NEMA VIŠE NIŠTA, KUNEM SE DA SAM NAKON 15 MINUTA PREDSTAVE IZAŠLA SA ISTE A O MACI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PA NEKAKO MI JE ON NAJKRITIČNIJI, BUDALETINA, NEMAM POJMA ZAŠTO ON UOPŠTE DOLAZI DA RADI U BOSNU, OK OVO JE I NJEGOVA ZEMLJA ALI........................ON MOŽE SAMO SRBIJANCE DA ZASMIJAVA I ONI MU APLAUDIRAJU, MI U BOSNI SE TAKVIH STIDIMO. ZAISTA JE TAKO. KADA SE SAMO SJETIM FARME I MACE U PRIRODNOM IZDANJU, ŠTA REĆI OSIM FUJ!
Kultura i umjetnost u BiH je davno otišla u hendek, ali ovo je sad otišlo u 100 lijepih P. materina !!! P.S. Izvini Memo, ali ovo se neodnosi lično na tebe, nego na sve one koji u tebi vide umjetnika
OmiG-SVAKA ČAST ZA KOMENTAR! NARAVNO DA MEMO NEMA NIŠTA SA OVIM KAO ŠTO NEMA AMA BAŠ NIŠTA NI SA UMJETNOŠĆU. IZVINI MEMO ALI MENI DJELUJEŠ NEKAKO...NEKAKO... BEZ VEZE
290154 Memo je samo jedan mali odraz u ogledalo kako nam je i koliko srozana naljepša Bosna i Hercegovina
Memo možda nije go, ali je sigurno loš i ološ. Dobro bi bilo da onda Ines bude go(la)
Cekajte da umrem od smijeha...xD
sta god vi pricali Memo ima frizuru za 10!
Ja umjetnika i brabonjka u pm....
Kelja original Nego, jeko batre?
jao sto je fotogenican, taman slike za narezak "juneci"
Kvazi stosta, pa kvazi i slikari i ... Ili kako mali Perica zamislja umjetnost. PS Naturscika je bilo dobrih. Vidjecemo Memu u toj ulozi. Da ne prenaglimo. :-))
Znaci Boze
memo umjetniik,hahaha