Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMAH STERILISATI , ODMAH !!!
Da su riditelji koristili priručnik "kako efikasno tuči djecu" do ovoga nebi došlo... Užas jedan. Podržavan @Bosnoslav :)
Ove siledzije i maltretiraju drugu djecu zato sto su ih roditelji razguljivali od batina, batinama smo dosli do svih nasih sranja, dosta je vise nasilja!
Možda si u pravu...al batina je iz raja :)
Angazovati zastitarske agencije da zastitari odrzavaju red i mir u skolama i da premlacuju ucenike kad krene da vrse nasilje nad kolegama. Ne vidim ikakvo drugo pedagosko rjesenje osim na silu odgovoriti silom i zestinom. Klin se klinom izbija.
Kad se klin klinom izbija rupe ostaju.
@mtbr a zašto bih podržavala?
izgleda da su danas škole postale opasnije od DIVLJEG ZAPADA
Čudime da ne podržavaš tog sildžiju.
ovo je jedan od buducih momaka od ranije poznatih policiji po vrsenju krivicnih djela
Treba u nasim skolama detektor metala na ulazu
treba izbaciti policiju i vratiti miliciju nije demokratija za svakog,nije za nas svaki dan imamo dokaze....
@Gareth nisu prevencija detektori metala, to je odma udar na budzet...eno ameri imaju detektore metala pa covjek s kalašom uđe u školu i puca :D