Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im svima daju sliku izmetbegovica koji im je podjelio zemlju, u zelji da napravi mini yamahiriju uvezao vehabije i zelio da ukine deda mraza
KULTURNO NASLIJEĐE, ČUVAJU MALIŠANI, PRESLATKI I PREDOBRI. MISLIM DA BI MALIŠANI SAČUVALI ONAJ DIO OBALE MISLIM DA SE ZOVE SUTORINA ALI POŠTO TO NE ČUVAJU MALIŠANI ONDA NISAM NI SIGURNA. E ZEMLJO CIRKUSANATA.
CRVENI, AAAAAAAAAAAA NIJE TI PRAVO KADA NEKO NAPIŠE STOPOSTOTNU ISTINU. OVO TI MISLI 90% FEDERACVIJE. NE PLAŠI SE, NEĆE SUTORINA PRIPASTI ONOME ČIJA I JESTE JER SU U FEDERACIJI NESPOSOBNI ZA PRAVE STVARI A OVO NEKOLIKO PAMETNIH LJUDI NE VJERUJEM DA ĆE MOĆI IZAĆI NA KRAJ SA LOPINAMA. SUTORINA JE MILION POSTO BOSANSKOHERCEGOVAČKA! ALI I NJU ĆE NAM OTETI JER U BOSNI NEMA DOVOLJNO MOZGA.
e moja djecooooo, učite vi neki strani jezik i put pod noge...ovdje vas ne čeka budućnost - već prošlost