Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
virtouz, vrijedi poslusati, samo mogo bi sta i poj'st nesto je grohno
Maestro, u Sarajevo ne dolazi, ta muzika je špansko selo za "moderno" Sarajevo.
necemo ga pretjerivati, ja vjerujem da i u ljubuskom da gostuje bilo bi publike koja cijeni njegov rad
Hranjivanje svinjama jagodama
"Jako puno problema imam sa ljudima koji nemaju veze sa muzikom i zagorčavaju život. Ne osjećam se dobrodošao u neke sfere i gradove, ali što oni više podmeću, mene to više čeliči. " Poreznici, politička mafijo, bagro jedna, nesposobna i podobna.
Na internetu se nigdje ne spominje Zenica kao mjesto rođenja? Piše rođen u Šibeniku, odrastao u Šibeniku. Da li smo to loše obaviješteni ili nam neko prisvaja umjetnike kao obično? Ako neko zna pravi odgovor.
Izgleda da se misli na producenta da je rođen u Zenici...
Iz Zenice je Tomislav Kašaljević,a ne Maksim Mrvica. Pažljivije čitaj :D
Svaka cast Maksimu, majstor svog zanata, dosta sam ga slusao al ne mogu nikako ove sto u klasiku ubacuju rock ili elektro, sto u sevdah ubacuju dzez soul ovo ono.. Sviraj brate ili rock ili klasiku ili sevdah ili dzez nema izmedju! na taj nacin uhelacis sve zanrove! Ok malo istrazivati al pretjera se!
meni ne smeta ovo za klasiku, ali zato mi ide na nerve ona amira medunjanin, mostar s.reunion, ibrica jusic i slicni koji ''to rade na svoj, drugačiji način''
svi koji koriste android mobitele nek crknu od muke, jer iPhone je broj 1. Galaxy su nizerazredni mobiteli.
ko je ovaj grobar?