Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko neće napisati pjesmu u kojoj je toliki emocionalni naboj, u kojoj je majstorski sažeta nečija čitava životna priča u svega par strofa, u kojoj je prožeta mudra poruka da o njoj danima razmišljaš... džaba vam svi ti što pune neke dvorane... jer te pune dvorane nisu mjerilo njihovog kvaliteta, već sopstvene nedoraslosti i životne manjkavosti publike da razlikuje nešto što je životno relevantno od nečega što je medijski napuhano i tako prolazno.
Sta su ljudi povalili treba uz ove Sevdalinke,i sta su rakije popili i ti ces sad reci da ne valja ajde bjezi...Sevdah dusa Bosne.
a ti, jesil ti sta metno uz sevdalinku?
Naravno da jesam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
14.06. u bg magicna noc whitesnake-a, 30.06. u bg magicna noc jamitoquai.... j.ebem ja i sevdah i sevdalinku. i nemoj ko da mi kaze to je nasa tradicija, nasljedje, k.urac palac...
jamiroquai*
Nije Sevdah za seljačine. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)