Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ce reci za Tarika dobar lik...a neko da nije lud i da ima oci, neko ce reci da i zgodno izgleda, a neko da je vele izdajnik sto je od takvog Sarajeva izabrao malu kulturnu sredinu (Zagrab)...neko kaze da je Lejla najljepsa u Bosnjaka, a neko ce reci da ljepse ribe SFF nije vidio i nekako cemo se sloziti manje vise svi su u pravu. ...ali ja kazem da je ovaj Zenicanin zesci ljakSe i da Lejlica nije imala ljepseg muslimana( inace nije od onih probirljivih) za podrucje hrvatske pa je njega zgrabila ko fol da sa muslimanem dozivi starost. ;=) ZIPA kako je lik ljakSe i to zesci!!! Bas je lijepo sto nije ostao na BH kulturnoj sceni. Ko se slaze neka preporuci. Inace kao glumac nije los, i najbolji milijunas na prostorima Balkana.
Stvarno prelijepo izgleda i sama volim minice i kratke haljinice ali nisu one baš za svaku priliku. OK da je obukla za noćni izlazak ali za ovu priliku i ne baš.
Ako niste dobro shvatili, Tarik se ponosi Lejlom i njenim atraktivnim izgledom, kratkom suknjicom i ostalim. A Tarik i Lejla u kockicama navijaju za Hrvatsku. Toliko o njihovom bosnjastvu i Bosni.
Dobra Lejla, nije džaba bila miss, Tarik se dobro cufno.
Zachudjeno promatram, ovu udanu ženu, majku dvoje djece od dva različita oca, kako nosi kratku, jeftinu haljinu.. Jeli to majka? Jeli to surpuga vjerna? Sta ima da pokazuje noge, sexistichki ipak je majka dvoje djece. Usput, ponižava svoj Bosnjachki narod.. žrtve holokausta od 1990.. pa na ovamo.. Tarik, sram te bilo.. sta si sebi dozvolio?!!-. Draga Lejla, ovo je dobronamjerno, ili se popravi, i ili ostani cijeli zhivot seljandura.. Sta da ti drugo kazem.. imas popravni. ;)..
tarik u starkama hahaha
woooow ne mogu vjerovati kako je lijepa ova lejla, zena rodila dvoje djece i jos uvijek prekrasna, svaka cast tariku koga on kresee...ehheh
Ih kad sam ja ovo .ebavo! za svaku je pohvalu kako ga pusi. 19 ceneta strpa u usta do jaja.
Turkinja se pred djamijom klela da je samo filipa voljela.
je li ova djevojka nema novaca da kupi duzu haljinu ili je ovo neki modni detalj
@PIPO ti furaj svoje, a zenske nek\' furaju svoje! Postizete isti efekat, i za jednim i za drugim se okrecu ljudi, al brate ljepse je vidjeti zensko! btw, da li tebi iko brani da se oblacis kako hoces? eto, nakucao si sta mislis i kapak! vozdra!
eno Hame hahahahahaha
lejla je srednjak, nista posebno.....
Ma Lejla je beton i to armirani gletovani..a vidi njega u starkama i odijelu..hahahahahahahahha
uh mogu mislit kako je Tare,Bosanac nash-rastura! hahaha