Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je najgori predmet osmisljen ikada
ja se svoje vere ne odricem....kad bi vi znali da se u toj knjizi govori protiv boga ne bi tako pricali.....nikad necu otici na taj glupi predmet pa taman nikada ne zavrsila srednju skolu!!!!!!!ne znam ko je bio toliko glup i izmislio ovaj predmet........ako vi zelite da budete sektasi i da vam drugi kontrolisu zivot da vam naredjuju da pravite inceste ja sigurno ne zelim,a inicijator ovog predmeta je zesci sektas koga treba likvidirati kao i sve sektase.......ako ste vi svoj narod i svoju veru prodali za par maraka stvarno niste dostojni zivota......
@drogdba, jeste Mishu, pogledaj sve filmove snimnjene \"Gazija, Dervish I smrt itd.. Pogledaj ko ih je snimao I glumci u njima! Ali nije bitno,kod tebe je drugi problem! \"Duboko si nezadovoljan\" nemoj samo skakati u vodu ili pod voz! Ima I za mrznju I depresiju lijeka. Poseti lokalnog psihijatra,ako nista radi svoje porodice,famolije!
svaka cast
Srbi i kultura!!!??!!!!! Nigdje veze s vezom!!!
da, a koliko je meni poznato kod nas (Sarajevo) u osnovnim skolama postoji predmet historija religija, predaju ga prof. soc. To je prava stvar jer kultura zivljenja podrazumijeva i znati sve o drugacijem kao i o svom.
Pohvaljujem inicijativu! Bilo je krajnje vrijeme.
Ovo je vec davno uvedeno u srednjim skolama Tuzlanskog kantona.
Odlicno, jos da sam imao ovaj predmet u svojoj srednoj skoli....