Dom Oružanih snaga BiH
0
Koncert u čast Ejupa Ganića
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
da ne povjerujes. ova sto dolazi iz Njemacke garant nema pojma u sta su pretvorili njen koncert iz koga. Uopste mi nije jasno na koji je to nacin Ejup Ganic postao personifikacija bosnjaka, ma to je ista masovna hipnoza koja traje vec dvadeset godina - natjerati ljude da misle da je im je nacionalnost najbitinije sacuvati da ne bi slucajno pogledali oko sebe i vidjeli da se pokralo sve sto se moglo pokrasti i da sutra nece imati hljeba da jedu.
potpisujem
Ma to mu kćerka svira drombulju puna je ko brod,babo(nikad)...tata se nakr\'o prije rata,tijekom rata,poslije rata.Džaba ahiret,nikad mi neće biti dovoljna spoznaja da će oni \'\'na dnu pakla gorjeti\'\'. Želim im propast ODMAH I SAD.
Haha, a sta ces, vremenom se covjek privikne na ove stvari. Ko zna, mozda jednom i Gasiju prirede ovakav koncert, doduse jest da je on manje ukrao ali ako mogu Ejupu svirati ne vidim razloga zasto ne bi mogli i Gasiju :)
Pa ovo je stvarno katastrofa, zar ljudi ne vide, slijepi i pored ociju? Koncert u cast nekoga ko mozda jeste nepravedno zadrzan u GB, ali i neko za koga se zna da je ratni profiter. Ovoj zemlji nema spasa. I ova glupaca koja svira i ovaj koja \'glasnogovori\'. Ccc