Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo ozezi mala! Nek se svira :)
Trebamo biti ponosni na sve mlade ljude koji uce i ostvaruju svjetske rezultate! Divno je sto na svjetskim takmicenjima strucni ziri ne poznaju takmicare niti se bave njihovom obiteljskom \"lozom\", nego sude na osnovu znanja, talenta i kvalitete i na osnovu toga dodijele bodove. Na vecini svjetskih takmicenja, izvodjac je cesto samo \"broj\", koji se dobije prije takmicenja, ali nakon svog izvodjenja, \"broj\" dobije ime i prezime. Za one koji se ne razumiju u umjetnost, bilo bi pristojno da ne daju komentare za nesto sto ne razumiju. U protivnom ispadaju glupi. Najcesce ljudi koji nisu u zivotu ostvarili nista, svoj neuspjeh pravdaju nedostatkom finansijskih sredstava.Ima mnogo onih koji imaju novce, a djeca voze skupe aute, nose skupu garderobu, a od obrazovanja nista. Ovo je sjajan primjer roditelja koji pozrtvovano prati i osluskuje dijete koje se zeli baviti umjetnoscu, iako kod nas to nazalost nije IN. Ipak, jos uvijek u Sarajevu ima gradske raje koji to znaju prepoznati.
Stela,stela,e pa sta je,ako je stela nije lav. Da nije smijesno bilo bi zalosno,ali ti Naomi uzivaj i iskoristi priliku,kad je vec imas.
Ljudi, smijesni ste, mala radi i svira, to stoji, ali nista ne bi uspjela bez mamice i tatice i to je cinjenica. ;)
moze ona, babo ima hotel, vozi bmw itd. Focanski talenat za biznis
I jos da dodam, da li neko moze zamisliti da protiv svoje volje svira neki instrument, trenira neki sport i sl. svaki dan po nekoliko sati? Naravno da ne mozete, to mogu samo oni koji to vole i zele. U susjednoj drzavi, svaki uspjeh sportiste ili muzicara postane nacionalni praznik, samo kod nas od zavisti izgubimo apetit. Zalosno! Stoga, veceras sa obitelji na koncert u Bosnjacki institut!
@kiki Bas fakt, svaka cast !
Svako je talentovan ko ima mogucnosti. Fakt!
Hvala Bogu pa ima roditelje koji ce je podrzati u njenoj umjetnickoj misiji...a ima i sve ostale profesore koji su joj potvrdili, odobrili i nagradili njen rad. Nazalost, najvjerovatnije da ce je neka druga zemlja prisvojiti cim napuni 18....a onda kad je vidis u stranim medijima, pisat ces-ovo je bosanka koju su odgojili sarajevski profesori... Zar nije ljepse da poput njenih roditelja i vi \'\'pogurate\'\' barem pohvalom ovu talentovanu djevojcicu umjesto da pisete zlokobne komentare....?
Mozes ti Naomi, kad te roditelji guraju. ;)