Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se Sarajevo ne zasluzuje ovakav cirkuZ.. vrati se u Gorazde..
@BosanskiGaziija momak kad spomeneš Goražde ustani na noge, dok su tamo šehidi i još živi heroji branili taj grad bez igdje ikog da pomogne šta si ti radio?
nije u gorazde vec u rogaticu i tocnije selo u blizini rogatice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smradu SDA drzi se ti svojih brakova i prevara u okviru SDA , kultura nije tvoj nivo ni fah
Haman dodze da je tako samo bih ipak izdvoio Sarovica po postenom radu i trudu za ono zasto je izabran i za ono sto radi.Ovaj se oglasi samo kad dobije nalog od stranke ili njenog sefa
Operi se, properi se moj Konakoviću :) Ako ti treba Frljićev broj da se izvineš "redatelju", reci, nabavićemo. Kaži mu nešto u smislu da nije prvi put da se pereš pred ljudima koji te privatno impresioniraju a rade taj MESS. Smiješan si.
Kada odbacim svu zayebanciju...koju pisem ovuda...i na momenat razmislim o strukturi dogadjaja...dodjem do zakljucka ....da je sasvim moguce da ovaj konakovic bas i ne govori totalne gluposti....ali samo u vezi dogadjaja oko predstave....ima puno nelogicnosti u celoj prici...
Kriminalac u odijelu... Mars u PM
...evo su ga 2 dana, 2 sata, 2 minuta i 2 sekunde do zetra folk fešte u režiji "najvećeg graditelja u bošnjaka"...šta je reć da nema ni naznaka nakog protesta?
I ja se pitam. Zar nismo dovoljno platili kad smo tebe dobili. Spodobo
Nevrsite pritisak na njega jer nije on kriv sto nezna bolje i neumije a stranka ga gura.Njemu guranje godi zbog dobre funkcije i plate a sto se posla tice nije on jedini koji je kadar a da pojma nejma
Sta se ovaj majmun petlja u nesto sto ne razumije? Hoce on sad neku represiju da sprovodi? Zna li on uopste koje su njegove nadleznosti? On ce nekoga da sankcionise? Zato nam je i drzava u kurcu, sto niko zapravo ne zna sta mu je posao i koje su mu nadleznosti. Tri u jedan: kreten, debil & idiot!!!
ovo je strasno kolika je nepismenost, a komentarisete umjetnost... 90% nije uopce procitalo tekst nego odmah poceli srati... ostalih 10% pojma nema ni sta su procitali!!! U ovom slucaju se apsolutno slazem sa njim... ova predstava nema veze sa umjetnoscu ovo je samo reklamiranje rezisera... ja se samo nadam da oni koji su pogledali predstavu da su izasli "nadahnuti"
ima najjaču gospodju federacije....
Marš glupane... redukcija vode, psi po ulici napadaju djecu, smeće na sve strane, umjestost skoro da ne postoji, sport na dnu... nezaposlenos, obrazovanje, zdravstvo, socijalne prilike i druge stvarne probleme da ne pominjemo... ti evo dva dana bacaš ljudima prašinu u oči... A predstava je bitna?!
Konakovicu, molim te odluci se sta hoces da kazes? Dajes dvije razlicite izjave u roku 12 sati, a vezane za isti slucaj!? Jel to na osnovu FB mijenjas misljenje i povijas se kako vjetar puse??? Za politicare je normalno biti ljigav, al brate ti se pretvori u ljigavu skramu iz Aliena-ovih usta (sam biraj iz kojeg ces dijela Aliena)
pod hitno istraziti postojanje boga i vjerovanje u njega. puna mi kapa prava' vjernika' na stetu onih koji ne vjeruju i ne mjesaju vjeru i ostale segmenete zivota. ovi se 'vjernici' ponasaju bas kao i oni koje su nacionalne stranke pobijedile na izborima...iz jednog sranja u drugo. demokratije s kojom se svi busaju u prsa ni pod nokat.
@Dopeman bas kao i u vrijeme komunizma. ista gamad drugs uniforma. dobri ljudi u losoj situaciji.
prikladan komentar a.p. - kopiran sa FB: “Lik koji je na sjednicu Skupštine KS donio kifle i dijelio ih usred zasijedanja kaze kako Sarajevo ne zasluzuje cirkus...”