Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sramota ne znati ko je bila jedna sjajna glumici i vrijedan pedagog. Hiljade nepismenih i inih neobrazovanih nema pojma ko je Ivo Andrić. Neki će, kao i komplex reči bezrazložna frka....može i tako, eto na sve pristajem, ali samo na jednom insistiram na poslovici \'\' Čega se pametan stidi time se budala ponosi\'\' Dale niko od nas nije apsolutna sveznalica zato i postoje oni koje treba slušati šta govore, a onima drugim zabraniti da pišu i govore o onome što ne znaju.
znaci, nisi isla u pozoriste
Toliku su frku digli oko zabune koja je Olivera na slici!!! Nije shala, velika stvar, to je tipicni bosnjacki komplex, kao,ako ne znas ko je Olivera Markovic i Olivera Markovic-Kostic onda si glup, neobrazovan, papak...!! Koga briga, iskreno,je li ta osoba nesto uradila za moju domovinu, digla glas protiv rata, kritikovala rezim koji je slao ubice u moju domovinu??? Ohladite sa ovakvim vijestima, prosla su ta vremena, nema vise Jugoslavije, vozdra!
Nikad cula za ovu glumicu, znam da je bila Olivera Markovic, srbijanska glumica, a ova, prvi put cujem za nju???
\'bala vas ona i vi nju