Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez konkurencije, najbolja BH glumica svih vremena.
Sjecam se prije nekih 15god. radio sam kao konobar u jednom kaficu na Ciglanama . Dosla je Nada onako zadihana s punim cekerima s pijace i kaze : Daj mi sine neki hladan sok da dusu povratim ,al tako njezno i uctivo . Ja sam joj naravno pomogao s cekerima ,nakrivio joj suncobran a ona mi ostavi 2 marke baksisa , na ceh od 3 marke . Ja nisam htio nista jer sam znao o kome se radi ,al nema sanse . Stvarno je bila dobra osoba ,nek je joj je laka zemlja.
Postovana Nado, pocivajte u miru. Nada pa onda ostali glumci. Vrh bila i ostala.
Ode ljubisa ode Nada KO je sljedeci😓
Gromada! Najveca bosanskohercegovacka glumica i ljudina. Pocivaj u miru. :(
e jbg ljudi malo pretjeruju kad neko poznat umre, Ljubiša bio skoro Al Pacino, a Nada skoro Meryl Streep, svaka joj čast za sve, ali nemojte sad od njih praviti nešto što nisu bili
@Prd0nja jes jes
Čitav život provedeš u pozorištu i te ve ekranima kao jedna talentovana i fina dama a onda ti raja na ulici dobacuje UEEE MUBERAAAA. Počivala u miru božijem.
E moj Sidrane, ti si silan. De napiši još jedan Sarajevski tabut, nemoj, kako ti ono kažeš, "češkat' plećku da iza akšama".
Njeno kazivanje Hasanaginice teško će iko ikad nadmašiti. To je vrlo posebna osjećajnost i karakter koji je mogao nastati samo ovdje i samo od velikog čovjeka kao što je Nada! Kada bih želio pokazati nekom šta je to vrlo posebno u ovoj zemlji i među ovim ljudima, rekao bih da posluša njen glas, toplinu i ljudskost. Za nezaborav!
Nju su ne voliti mogli samo loši glumci/glumice i loši ljudi.
Jednom davno sam stajao u njenom društvu dok je čekala snimanje. U ruci je držala latice ruže. Bio sam zbunjen, ali brzo svatiš kako nježnoj osobi se radi. Laka joj zemlja
@Riddler o
Bila je zaista veliki covjek, veliki umjetnik, velika Bosanka i Hercegovka. Rahmet dusi !!!
prava gospodja - hanuma..
Mama mumi
Prava dama i velika glumica. Pokoj joj duši.
Drugo ime joj je emocija. Niko je nije znao donijeti kao ona. Pocivaj u miru ! :(