Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda neko bude dobar pa napravi epub :)
Bosancu prodat knjigu, kao crnogorcu lopatu. Bolje stavite ponudu kladionice, analizirano od strane brojnih prosjecnih bosanaca stivo o kome se prica na svakom cosku po kafanama, klubovima, tramvajima, stivo koje ce vas uzbuditi potresti i na kraju ostaviti bez feninga, ubjedljivo najcitaniji bestseler, dobro nije neki seler jer je dzaba al opet...;)
Ovo mi zvuči intresantno... Citala sam Balkan Michel Glenny, Balkans 1804- 1999 ... Istinita knjiga o Balkanu i Balkancima ...
"Ustvari, postoji opća znanstvena saglasnost da su neka od najvećih po srazmjeru djela terorističkog nasilja protiv civila bila izvedena od strane država, a ne od nezavisnih grupa ili pojedinaca. " Ovo je dobro...
Nadam se da će bar neko od ovih napaćenih kliksovaca koji se utrkuju ko će prvi staviti komentar na neki prosječni članak, bar se zainteresirati da pročita ovu knjigu (ili neke slične njoj). Pa će biti manje trulog nacionalizma i podje***anja s ciljem iskazivanja inferiornosti drugih naroda i narodnosti, dok u kutku svoje zamračene sobe trljaju ruke, jer su uspjeli baciti kosku i zavaditi povodljive.
@Lelujavi Truli nacionalizam je u genima Balkanaca ...
kad je knjiga u pitanju nigdje kometara, eto u kakvom smo qrcu
@Shiba, ja sam ocekivao da ih bar povuci naslov, inace prefektan za zapoceti diskusiju :)
@errorcode01, zato sam ja malo caknut :))