Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagro seljoberska, mora da vam je babo dobro napljako se u ratu i \"potlje\" rata, pa vam bolja ova lopovija od Juge... U dzehenemu cete goreti zajedno sa svojim babom, j e b a l i vam r a t ni z l o c i n c i Karadzic i Silajdzic majku seljobersku...
ko zeli šugoslaviju na traktor i razguli
ZA SVE JE KRIV IZMETSLAM, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE TASLACIO DEVETOGODISNJU AISU
Yuga je svršena priča, serbi su je shebali smo je do ...
jebla vas jugoslavija, to je bila nametnuta srpska tvorevina koja je na svu srecu pa postojala samo malo vise od 40 godina, da je ostala, do 2015 bi svi u njoj postali srbi sto je bio i cilj te tvorevine, jugoslavija = srbija, u njoj su bosansci i hercegovci izgubili svoj identitet i svoj jezik - sta treba vise da se kaze p.s. kao pionir u skoli sam dao zakletvu 1977 ali sam se te zakletve odreko posto sam uvido da je to sve nebuloza koja se mogla ocitati u uciteljima, nastavnicima i profesorima srpske nacjonalnosti koji su se sprdali sa imenima onih koji nisu srbi i koji su ogromnu paznju pridavali na ucenju historije za koju smo mislili tad da je istinita ali je u stvari bila srpska propaganda... jebem jugu i jugovice srpcice NAPRJED BOSNOOOOOOO
To su bile najbolje godine mojeg zivota.....
nek se od sada zove: SFRR Socijalistička Federativna Republika Region
drug Tito,zivjelo bratstvo i jedinstvo nasih naroda i narodnosti.Zivjela Jugoslavija!Tudje necemo-svoje nedamo!Smrt fašizmu-sloboda narodu!
Sve od Bate Stojkovića pogotovo Balkanski špijun, Kako sam sistematski uništen od idiota, Urnebesna tragedija i daleko najbolji U ime oca i sina.
staroj yugi je sve bilo bolje. Dosta mi je ove demokratije i vjerske slobode. Tito vrati se........................
kako ona anketa\"ponosite li se BiH\"???Vodio je-NISAM PONOSAN I STID ME STO SAM DRZAVLJANIN BIH...za slijedeci put dajte pitanje-DA LI VOLITE BIH..jasno je unaprijed kavi ce biti odgovori...
e bas hocu,iz inata svima,da se zna-JUGOSLOVEN i tacka....
KO TO TAMO PEVA, MARATONCI TRCE POCASNI KRUG, NACIONALNA KLASA, CUVAR PLAZE U ZIMSKOM PERIODU, SABIRNI CENTAR, DAVITELJ PROTIV DAVITELJA i BALKANSKI SPIJUN SU NAJBOLJI FILMOVI SVIH VREMENA!!!
Pa to je zato sto su se tada PRAVILI FILMOVI, i nije svaka budala i seljobermogao da se pojavi na TV osim u komedijama..A sad Djuro reziser, Zabila Jasnic, i ostali \"jet set\"..Komedija..
NAJBOLJI FILMOVI SU KO TO TAMO PEVA, MARATONCI, NACINALNA KLASA,DOLI BEL I OTAC..SVE OD SRPSKIH REZISERA.. DDAOJ TU GRLICA, ZAFRANOVICA I BULAJICA I TO JE TO..