Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj frajer sto provocira shobu je cetnik i nije s bistrika neko iz neke vukojebine. sva sreca da na komentarima ne postoji mogucnost audio komentara, sad bi nam ceto dig\'o vel\'ku.
sto se tice ovog silnog komentarisanja mislim da bi se pod hitno trebalo ukinut bilo kakvo komentarisanje clanaka na ovoj stranici,jer su svi ironicni i cinicni,bijedni...svi su nezadovoljni sa svim sto im se nudi i sto se napise...pa onda za dobro ovog sajta ukinite ovu opciju da se bijeda vise ne moze izivljavati na tastaturi...pozz
Jao jeste li vi normalni :S Sta vam je? Ne mozete normalno ni komentare ostavljati...I sve ovo zbog Kevin Spaceya. Covjek normala, a vi se prepucavate. Cudan je ovaj nas Balkanski mentalitet :S Nacionalisticka stoka...fuj
princeza, ma ti si kraljica ! to je jedini pametan komentar, a ostalo, frustracija do frustracije....
Welcome! We love you Kevin.
Sarajlije koji su otisle iz Sa i sada ga sa strane gledaju i kritikuju, ocigledno za necim zale...ocigledno da Sa moze bez vas koji ste kao \" jedini\" koji su \"valjali\" u Sarajevu, ali ste ga napustili, pa kao Sa sada nevalja???? Dobro nam dosli svi pozivtivni i dobronamjerni ljudi!
Ljubomora je cudoooo! Mislili vi sta god hocete o nama Sarajlijama sta god hocete, da smo ovakvi ili onakvi, da Sarajevo nije grad i sta sve ne...ali jedno je sigurno da je to grad koji ima dusu, SFF koji je najbolji u regiji ako ne i dalje...dusmani nam mogu samo zavidjeti i kritikovati, ali tu su ljudi koji ga vole i postuju i koji u njega dolaze bas zato sto je drugaciji...Budite mi pozdravljeni svi koji ga volite, a i vi koji ga ne volite ( malo je to ljubomora, al eto ne treba vam zamjeriti ;-))
PUŠITE GA DUŠMANI BOŠNJAČKOG I TURSKOG NARODA OVI ŠTO SE POTPISUJU KAO BOŠNJACI SU VLASI BA
@turcin sto,ak\' ti guzis svoju seku(i uzivas u tome)mislis da je to furka i drugima?!
\"zamisli te da oni uzimaju za zenu svoje bliznje rodjake(amidzisnu,dajdzisnu, tecisnu itd),odvratno zar ne. \" sto, sta fali? to ti fol ne guzis svoju sestru?!
zamisli te da oni uzimaju za zenu svoje bliznje rodjake(amidzisnu,dajdzisnu,tecisnu itd),odvratno zar ne.
jebo vas i turska i turci glupani jedni zivim u gradu gdje ih je pun kurac vjerujte da postoji atomska bomba koja bi pobila sve turke ja bi je licno aktivirao,neznate vi jos ko su turci to je narod bez kulture i sramote.apsolutno potvrdjujem da mi BOSNJACI osim vjere nejmamo nista zajednicko s turcima. a to najbolje znaju ovi sto rade i zive sa njima u Bosni nejma turaka i zato neznate kakvi su sljam od naroda.
E sto ne mogu ovih sto se poistovjecuju sa okupatorom (Turskom) pa pisu na turskom. Mozete u istoj mjeri i na njemackom. Ocigledno pojma nemaju o istoriji Bosne. Misle da su nekakve patriote, a u stvari su najobicnija peta kolona. FUJ.
nema nigdje grada kao Sarajevo, ovi debili sto ga pljuju ne shvacaju koliko se glupiraju i provaljuju. Ne voljeti nesta svoje je moguce ali javno iznositi tu neljubav i mrznju je bolest. hmm medicinskim rijecnikom, idiotizam, kretenizam :) Zivio Alija i bosanska Armija, zivjela, zivjela Bosna(nema jace pjesme) Büyük Allah\'a yemin ederm ki, esire asla düşmeyeceğiz!!!
Al\' ovdje ima pacijenata samo takvih! Oplakao sam vas... Dajte ljudi, idite lijecite se negdje i postedite narod od svojih nebuloza! :D