Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ću doživjeti da se u našoj zemlji snimi neki HUMORISTIČNI FILM, KAD ????? DOSTA JE VIŠE SNIMANJA FILMOVA O NEGATIVNIM STRANAMA BIH !!
ma te ce ovaj klinjo nema on pojma
@Anakonda Nisi u pravu.Neka snima.Ima dara i volje i zelje.Hajde ti snimi nesto.Hoce li valjati?Svjetla grada je odlican film.Gledala sam ga na Sarajevo Film Festivalu.Njegova sestra uci ilahije na Ansamblu Sultan Mehmed Fatihu.Djeca su ponos BiH.Oni su nasa buducnost.Ko si ti da zabranis jednom momku njegove snove?Hajde klipane kako ne razmisljas?Bolje nego da sjedi i pusi,pije ili se drogira. Evo ljudi,zato ovaj svijet ode u ponor!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi imamo najbolji (smisao za) humor na ex-yu prostorima, vrijeme je da počnemo snimati komedije. Ako ne to, može se snimiti drama/triler i bez spominjanja rata. Prošlo je 18 godina, okrenimo se drugim temama, nije valjda da je rat JEDINA inspiracija našim režiserima/scenaristima? Kusta mi se gadi kao osoba, ali njegovi prijeratni filmovi su remek djela. Sve što valja je snimio ovdje. Sarajevo ima mnogo toga više za ponuditi od "ratatatatata".
S navedenom glumackom postavom jedva da se i nijemi film moze snimit, jedino zvucno ime je Maca, za dobru komediju trebaju dobri glumci, kakvi su bili npr u seriji "Lud Zbunjen Normalan", a za takve glumce treba i dobar budzet
Ima i humoristicnih a sto se tice tih ratnih filmova i slicno , neka snimaju neka zna CIJELI SVIJET sta se dogodilo !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ljudi ce ti sve oprostiti samo uspijeh ne ! :) Obecavam vam jednu dobru stvar ;*
:)
Kada ti budeš kao ovaj "klinjo" molim te se javi ti očito nemaš pojma koliko treba za jedan kratki,a kamoli za jedan dugometražni Vi se svi žalite kako u ovoj zemlji nema mladih koji se trude a onda kada neko nešto želi dobro da uradi ( pogotovo za umjetnost ) onda ga ponižavate i govorite da nema pojma I naravno da nam je takva zemlja kada svi sjedite kod kuće i mahalate Kada vi snimite film i postignete ono što je Kenan Musić postigao,javite se a do tada lijep pozdrav ;)
Hocemo ako se dograbe Zapada, inace ce kao i Danis prodavat zjale po Sarajevu
Nemogu da vjerujem koliko primitivnih komentara na jednom mjestu -.- ! Zašto ne pružiti priliku i obezbjediti perspektivu mladim umjetnicima ? Za 20 godina ćemo se ponositi ovakvim momcima kao što je Kenan !
ma svaka cast malom nek se on trudi.. ali realno nije on nista posebno mogao sam okupiti i ja djecicu iz kvarta da napisemo neki scenarijo i mozda bi im proslo jer su mladi al realno nigdje veze
To Dupa brate samo snimaš hahaha poz od bogija
Ovo suđenje dobro košta,zato Tužioci bi trebali da snose sve troškove ove propale parnice!
Očito da ovim malim manipulišu moćnici, koji žele da naprave pometnju u .....................!
Ovo samo kod nas moze ... neko dijete snimi glupost i odjednom postane reziser. Eto, on ce da nas prosvjetli o politici .. oooj majko, dokle cemo biti zemlja apsurda ?!?!
mali se trudi, niko tebi ne brani da kao on skupis ekipu i iz niceg stvoris nesto... ako mozes bolje i ti ces bit 'reziser', izvoli!
Pa ja i kritikujem situaciju zato sto sam pogledao njegov prvi "film" i vidio da to nije "nesto" nego apsolutna neprofesionalna glupost ... Niko mi ne brani da skupim ekipu i da snimam gluposti, ali zar ovom narodu i ovoj drzavi nije dosta gluposti ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politika je kurva