Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kutura nam je grohnula k'o bob staza....;-)
Viječnicu su zapalili četnici i tu nema dvojbe. Muzeji propadaju samo u našem "bošnjačkom" Sarajevu i nigdje drugo. U vezi s time je moj prethodni komentar!
muslemani ne haju za kulturom i istorijom. bitno im je da se zovu begovima i pašama.
A u onoj zemlji smo svi tokom školovanja, makar jednom posjetili Muzej Revolucije. Promijeniše mu ime i zaboraviše na njega. Kao da je ime jedino što je bilo važno.. Što se tiče Zemaljskog muzeja, tačno se vidi primitivizam, ograničenost i zlonamjernost političara.. Institucija koja čuva takvo blago bi se uz adekvatan menadžment i podršku društva mogla sama finansirati, ali jok.. ne da gamad primitivna ni da opstane.. O bibliotekama je tek suvišno razgovarati..