Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftino kupi bodove za izbore i za svoju stranku....
stara prica, on nikada nista konkretno nije napravio, samo je pravio skandale i trazio medijski prostor
Ma kupili su oni brate OVCE IZ sda KMETOVI nisu navikli na ISTINU Oni vise vole LAZ ma koliko istina bila bolna!! Lakse je prihvatit cinjenicu DA JE DIJETE SEHIDA SRBIN NEGO DA VAS JE SDA 20god SILOVALA,ZLOSTAVLJALA I MANIPULISALA SA VAMA KMETOVIMA I OVCAMA NIZIH SLUZI I ZOHARA!!!
e ko je nama ministar...ccc
treba malo muzej pred izbore otvoriti, a onda ga opet zatvoriti, da se sačuva blago, da ne može svakak'a bagra ulazit' i gledad eksponate, nek se čuva, to je za naše dobro
Muzej otvoriti a vas zatvoriti!
Pa tvoji su zatvorili taj isti muzej. i nece ga oni nazalost osposobiti, vec Premijer. Ti tvoji pokusaji su jadni!
pa ce ga poslije izbora opet zatvorit... samo me interesuje dal iko pusi ovu suplju pricu :S
Znaš kako se teško odreći pušenja.Ne odriču se ovi dok ne umru od SDA raka!
Dobro dosao Kaplane.Potpuno logican slijed.Izbori se primakli,pa sa izborima iz rupa se izvlace sve i jedan lopov nebil na prevaru dobili dovoljno glasova za jos jedne izbore i tako osigurali fotelju na jos 4 godine.
O evo nam i Kaplana nakon tako dugo vremena se oglasi covjek.a sto li sta mislite,da nije malo pred ovo predizborna,tako malo je ostalo do oktobra,valja nakupiti koji glas.
pa sta je ovo?! sad svi rade svoje poslove?! zlaja, ugovara investicije, ovaj sda vodonosa, kao brine se za kulturno nasljedje nase zemlje. a predizborna kampanja je tek pocela. sta da ocekujemo sve do oktobra?! ma fuj!!
jos uvijek samo govore. nema jos nigdje nista konkretno mozda nam do oktobra zlatna kasika na autoput padne :)
A kada vidim ko nam je ministar kulture,ne cudi me sto nam je sve pozatvarano i sto nam je kultura na nivou Vikinga.
Tvoja SDA je jedna od glavnih krivaca zasto sve oko nas propada ... unistili ste sve sto ste mogli.
Jedini ozbiljni muzej u Sarajevu koje je posjećeno sa velikim brojem turista i ne može profitabilno da radi. I sad problem u ministru. Ma hajde. Ni drugim muzejima u svijetu ne upravljaju ministri kulture već inovativni i proaktivni direktori koji treba da se izbore za profit. Naš muzej je na izvrsnoj lokaciji, i postoji desetine načina kako ostvariti profit i biti samoodrživ.
Ovo je vala tacno!
merebit Nemoj bit' papak! Pa valjda moze biti i drugih sadrzaja u muzeu osim samih exponata... Kako "kemalba" rece... "inovativni i proaktivni direktori"... to je rijec... Rijec "ne moze" je za one sto nemaju nikakvu viziju, oni sto su naucili da pruze ruku i "iscu"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primio se u ulogu laznog valtera:)
Ni u JEDNOJ DRZAVI NA SVIJETU NEMA DA JE MUZEJ ZATVOREN!!!! Kultura na NIVOU!!! Al to je ODRAZ nize rangiranih bica INSEKATA,ZOHARA,SLUZI,KRMADI koje cetnici nisu poklali pa se ZAJEBALI!!Samo TRUJETE PLANETU SVOJIM OGAVNIM I POGANIM SMRADOM a NE DOPRINOSITE ZAJEDNICI!! USTVARI DOPRINOSTITE OBOGATIO SAM SE NA RACUN VAS RAKASA JADNIH BIJEDNIH SPERMASA I SLUZI BIJEDO STA SMO VAM ZA 20GOD URADILI???STA SMO OD OVE DRZAVE NAPRAVILI?=
MOJI INSEKTI I NIze RANGIRANI ZOHARI MENTALNO ZAOSTALI MI IZ SDA STA SMO VAM DALI ZA 20god??
Zbog takvih kao ti je i zatvoren. Sada glumis dobrotvorca, * ustvari si nista drugo nego jos jedan propali politicar iz SDA.
prestani lajat na sda. vidis da ti se gazda uvlaci bakiru pa zato pazi sta govoris da ih ne naljutis! ne pratis dobro rad vaseg sdp generalstaba i to te moze kostati pozicije "sdp net kurira"
Vidi malog podmlatka ZLOCINACKE ORGANIZAJE i TERORISTICKE TVOREVINE! STA SMO VAM DALI ZA 20god???BIJEDNICI MALI ZAOSTALI INSEKTI!!
Gledaj web angažmana kamufliranog četnika, laprda o časti i poštenju a skriva se i laže u ime četničke ideologije ponosi se silovanjem... http://postimg.org/image/6gkypbf6n/
Majku ti cetnik BOLJE I CETNIK NEGO BAKIR DA TI JE OPARI! Svakom ko god je minus stavio ZASLUZUJES BIJEDO DA ZIVIS U NEIMASTINI DIJETE TI OD RAKA PBOLOVALO A NEMO PARA ZA LIJEKA! A I OCE LICNO CE SE BAKIR POBRINUT ZA TO OVCE I INSEKTI KAD STE PECENJE ZADNJI PUT JELI ??? BACICE VAM GAZDA KOSTI MOZETE VI I TO JESTI NA BOLJE NISTE NAUCILI Ja sam BALIJA I STIDIM SE TOGA!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)