Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Video jeste surova realnost, ali je poenta da se to na komičan način predstavi. To ovdje ni blizu nije slučaj, već samo nabacivanje činjenica i lažni osmjesi zbog kojih bi valjda sve trebalo biti simpatično. Nije baš najuspješnije.
Moze i za manje od 5 minuta:))) Ne mogu svi profesori izgurati do 5 minuta, ipak ih ima u godinama:))))
a baš je lijepo naše obrazovanje, završiš u sarajevu, već u konjicu ti ne priznaju diplomu, kažu drugi kanton ... hvatajte se inostranstva omladino, mlatite praznu slamu ovdje po fakutetima... naši fakulteti su leglo korupcije i kriminala
Kakva je ovo glupost od videa i ovo na tv da se prenosi ? očajno na šta smo spali,čitav život nam u zaj.ebanciji prođe jel će ikad iko snimiti nešto normalno poučno ,obrazovno da nije neka skalamerija ili neku ozbiljnu seriju koja će prikazati probleme u društvu ? Džaba vam i ova reklama za ''Konačno petak'' ,kad vidim one voditelje mrak mi na oči padne .
@bigbang Video je naša surova i komična realnost.. Ukoliko tražiš neki poučan sadržaj, okrenise Discovery kanalu, a tu je i National Geographic. Što se tiče naših medija, teletabisi su naučni rad u odnosu na njihov program..
@turcin discovery i national geographic su komercijalizovani i prikazuju smece
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Korupcija u obrazovanju, cirkus u profesiji.. P.S. http://www.youtube.com/watch?v=Aq9y7tRsTv4 Dobijete i nož za odbranu doktorata.. :))
Zaustavlja se autobus u Travniku na prosirenju, vozač ustaje i govori: - "Imate pauzu od pola sata. Tu možete popiti kafu, nešto jesti ili završiti fakultet."
javilo se i dvoje koje je zavrsilo fakultet u travniku
Brcko univerziti